• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yyazic04
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yyazic04

@yyazic04

19
    İtibar
    50
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Alameda

yyazic04 Takip etme Takip Et

yyazic04 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'da yol bisikleti..

Agustos ayinda Alameda, CA'ya tasindigimdan beri burda da duzenli olarak yol ve dag bisikleti yapiyorum. Buraya yerlesirlen bisikletlerimi yanimda getirmistim.
      Ev ve is arasi 8km'lik yolu her zaman bisiklet ile gidip geliyorum. Bisiklet icin buralar cok elverisli, trafikte simdiye kadar bir sorun yasamadim zaten genellikle yollarin bir kisminda bisiklet icin ayrilmis bir serit ya da arabalar ile seridin paylasilacaigini gosteren tabelalar mevcut.

Suruslerin rotalarini gormek isin asagidaki linkten strava profilime ulasabilirsiniz:

Yiğit Yazıcı | Strava Athlete Profile

Yiğit Yazıcı is an athlete using Strava. Join Strava to track your activities, analyze your performance, and follow friends. Strava members can plan routes, participate in motivating challenges, and join clubs. Get started by signing up for free.

Hobi içinde yayımlandı
      Y
      yyazic04
    • RE: Coronavirüs sonrası ilk giriş

23 Mart tarihinde Miami'den giriş yaptıktan sonra bnim ssn numaram, 25 Mart tarihinde issue olmus ve 02 Nisanda teslim edildi fakat eşiminkini hala bekliyoruz.

Yolculuk içinde yayımlandı
      Y
      yyazic04

Merhaba,

Geç olsa da bir GC teslimatları ile ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum,

23 Mart'ta giriş yapıp 25 Mart tarihinde Türkiye'ye dönmüştük. Yankın zamanga giriş yapmayacağımız için İmmigrant Fee ödemesini yapmamısıştım. 27 Nisanda ABD'deki adresime, Homeland Security'den bir mektup geldi. Mektup'ta göçmelik evraklarını teslim aldıklarını ama immigrant fee ödenmediği için greencardların basılamadığı yazıyordu. O hafta ödemeleri yaptım ve 9 Mayıs tarihinde Greencardlar ABD'deki adresimize teslim edildi.

Y
      yyazic04

Merhaba,

Vizemizde geçerli olan tarih 4 Hazirandı ve biz de Nisan ayında gidecekmişiz gibi planlarımızı yapmıştık aslında fakay bu olaydan dolayı, ilk girişimizi erkene çektik.

23.03 tarihinde Miami'den giriş yapmayı planlıyoruz şuanda. 27'sinde dönüş biletimiz var.

Y
      yyazic04

@MySea ABD'dönüşlerinde devlet karantina uygulamıyor, Sadece Avrupa'dan ve Umre'den gelenleri karantinaya aldılar. Biz sadece pasaport girişinde bir sağlık beyan formu doldurduk. Onun haricinde ektsra birşey olmadı.

Y
      yyazic04

23 Mart tarihinde girişimizi Miami Havalimanından yaptık. Uçakta sağlık beyan beyan formu doldurduk ve korukte kısa bir kaç kısa sorudan sonra sorunsuzca işlemleri tamamlayıp geçtik. THY'nin Miami uçuşlarının durdurma kararından sonra 27'sinde olan dönüş uçuşumuz iptal olunca 25'inde olan son uçuş ile TR'ye dönüş yaptık. Sadede 2 gün geçirmiş olduk Miami'de.

Miami'de her yer tüm plajlar ve oteller kapalı durumda. Restraurantlar sadece take away servis veriyor.

TR'ye girişimizde sağlık beyan formu haricinde ekstra bir işlem olmadı.

Y
      yyazic04

@somebody Evet, USPS ile ABD'de verdiğim adrese teslim edildi.

Y
      yyazic04

yyazic04 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'da yol bisikleti..

Agustos ayinda Alameda, CA'ya tasindigimdan beri burda da duzenli olarak yol ve dag bisikleti yapiyorum. Buraya yerlesirlen bisikletlerimi yanimda getirmistim.
      Ev ve is arasi 8km'lik yolu her zaman bisiklet ile gidip geliyorum. Bisiklet icin buralar cok elverisli, trafikte simdiye kadar bir sorun yasamadim zaten genellikle yollarin bir kisminda bisiklet icin ayrilmis bir serit ya da arabalar ile seridin paylasilacaigini gosteren tabelalar mevcut.

Suruslerin rotalarini gormek isin asagidaki linkten strava profilime ulasabilirsiniz:

Yiğit Yazıcı is an athlete using Strava. Join Strava to track your activities, analyze your performance, and follow friends. Strava members can plan routes, participate in motivating challenges, and join clubs. Get started by signing up for free.

Hobi içinde yayımlandı
      Y
      yyazic04

Merhaba,

Ben Mart ayında Türkiye'ye döndükten sonra Green card ABD'deki adresime ulaştı fakat ikinci girişi yaparken Green card'ın yanımda olması gerekiyor mu, yoksa pasaporttaki damga ile giriş yapabiliyor muyuz?

Bu konuda bilgisi olan var mı?

Y
      yyazic04

Merhaba,

Geç olsa da bir GC teslimatları ile ilgili bir bilgilendirme yapmak istiyorum,

23 Mart'ta giriş yapıp 25 Mart tarihinde Türkiye'ye dönmüştük. Yankın zamanga giriş yapmayacağımız için İmmigrant Fee ödemesini yapmamısıştım. 27 Nisanda ABD'deki adresime, Homeland Security'den bir mektup geldi. Mektup'ta göçmelik evraklarını teslim aldıklarını ama immigrant fee ödenmediği için greencardların basılamadığı yazıyordu. O hafta ödemeleri yaptım ve 9 Mayıs tarihinde Greencardlar ABD'deki adresimize teslim edildi.

Y
      yyazic04

@somebody Evet, USPS ile ABD'de verdiğim adrese teslim edildi.

Y
      yyazic04

23 Mart tarihinde Miami'den giriş yaptıktan sonra bnim ssn numaram, 25 Mart tarihinde issue olmus ve 02 Nisanda teslim edildi fakat eşiminkini hala bekliyoruz.

Y
      yyazic04

@Muhtaradana Teşekkürler, Normalde Nisan ayında yerleşmeyi planlıyorduk fakat yerleşmek için durumların normale donmesini bekleyeceğiz.

Y
      yyazic04

@MySea ABD'dönüşlerinde devlet karantina uygulamıyor, Sadece Avrupa'dan ve Umre'den gelenleri karantinaya aldılar. Biz sadece pasaport girişinde bir sağlık beyan formu doldurduk. Onun haricinde ektsra birşey olmadı.

Y
      yyazic04

23 Mart tarihinde girişimizi Miami Havalimanından yaptık. Uçakta sağlık beyan beyan formu doldurduk ve korukte kısa bir kaç kısa sorudan sonra sorunsuzca işlemleri tamamlayıp geçtik. THY'nin Miami uçuşlarının durdurma kararından sonra 27'sinde olan dönüş uçuşumuz iptal olunca 25'inde olan son uçuş ile TR'ye dönüş yaptık. Sadede 2 gün geçirmiş olduk Miami'de.

Miami'de her yer tüm plajlar ve oteller kapalı durumda. Restraurantlar sadece take away servis veriyor.

TR'ye girişimizde sağlık beyan formu haricinde ekstra bir işlem olmadı.

Y
      yyazic04

Merhaba,

Vizemizde geçerli olan tarih 4 Hazirandı ve biz de Nisan ayında gidecekmişiz gibi planlarımızı yapmıştık aslında fakay bu olaydan dolayı, ilk girişimizi erkene çektik.

23.03 tarihinde Miami'den giriş yapmayı planlıyoruz şuanda. 27'sinde dönüş biletimiz var.

Y
      yyazic04