• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. eyupyildiz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

eyupyildiz

@eyupyildiz

0
    İtibar
    11
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

eyupyildiz Takip etme Takip Et

eyupyildiz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Herkese selam, ABD'nin 75 ülke için göçmenlik vizelerini durdurduğuyla alakalı haberler görmeye başladım. Bu durum turist vizelerini etkiler mi?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      E
      eyupyildiz

Arkadaşlar selamlar tekrardan, planımda bir kaç değişiklik oldu: tatilimi 1 haftadan 2 haftaya çıkardım (başlangıç tarihi aynı), maaşım değişti ve kalacağım hotel değişti. Bunlar için DS-160 formunu güncellemeli miyim? Güncellemeliysem, mülakat tarihini koruyarak nasıl güncelleyebilirim? (Mülakatıma 2 hafta kaldı)

E
      eyupyildiz

@Serapp cevabınız için çok teşekkür ederim. ABD'ye turistik amaçla gitmek istiyorum, belgelerden çok vereceğim cevaplara bakıldığını yazmışsınız ancak yine de sormak istedim: Belgelerde eksik veya gözünüze takılan bir şey oldu mu?

E
      eyupyildiz

Arkadaşlar herkese selam, turist vizesi (B1/B2) için bir kaç sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Pasaportumu geçen sene Şubat ayında aldım ve vesikalık fotoğrafım o süreçte çekildi. DS160 formumu ise yine geçen sene Temmuz'da doldurdum ve aynı fotoğrafı kullandım. Sorularım şu şekilde:

• Fotoğrafım 6 ayı geçiyor ancak yüzüm de pek bir değişiklik yok, bu nedenle konsolosluğa giderken götüreceğim fotoğraf farklı mı olmalı? yeni bir fotoğraf ile gitmem gerekiyorsa DS160 formundaki fotoğrafı güncellemeli miyim? (Fotoğraf vesikalık olarak çekilmişti pasaport için bunu da belirtmek isterim)

Bunun dışında mülakatıma 1 ay kaldı, araştırıp götürmem gereken belgelerin bir listesini çıkarttım ancak bu listedeki belgelerin hangilerinin İngilizce'ye çevrilmesi gerekiyor bunlardan emin değilim. Bildiğim kadarıyla görüşmeye götürmem gereken belgeler şu şekilde:

• Mülakat randevu bildirimi
      • DS-160 Göçmen Olmayan Başvuru Formu - Onay Sayfası
      • Banka hesap cüzdanı (Son 3 aylık hesap hareketlerini içermeli)
      • Maaş bordrosu, SGK işe giriş bildirgesi, SGK hizmet dökümü, görev ve izin belgesi
      • En az 6 ay geçerli pasaport
      • İki adet biyometrik fotoğraf
      • Elektronik başvurunuzu gerçekleştirirken yüklediğiniz tüm belgelerin aslı veya onaylı kopyaları
        (yardımcı olabileceğini düşündüğünüz farklı belgeler varsa lütfen onları da yazın)

Bunun yanı sıra çalıştığım firmanın Amerika'da da bir ofisi var ve oradaki yönetici gerekirse davet mektubu hazırlayabileceğini belirtti. Bu vize türü için davet mektubu ne kadar yararlı olur?

E
      eyupyildiz

Arkadaşlar selamlar, B1/B2 için DS-160 formumu sorunsuz doldurdum ardından USVisaScheduling websitesine kaydoldum ve ödeme için gerekli ekranın fotokopisini çıkarttım. Sorun şu ki: USVisaScheduling'in profil kısmında ad ve soyadının pasaporttakiyle aynı olması gerektiği yazıyor, pasaportta Türkçe harfler ile yazılıyken websitedeki ismimde Türkçe karakter kullanmadım. Ad & soyad değişimine ise izin verilmiyor, yapabileceğim bir şey var mı, süreci etkiler mi? Yardımcı olursanız çok sevirinim 🙏

E
      eyupyildiz