Cevabiniz icin tesekkur ederim. Siz kendi vizenizi yenilemediniz mi o zaman?
Pln1 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: J1 - Vize görüşmesi yapmadan yeniden vize almakÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Nisa-Nur-Dinçer cevabiniz icin tesekkur ederim. Söylediğiniz gibi bu belgeleri eklemeyi düşünüyorum. Umarim kolaylikla hallolur. Sevgiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Figen cok tesekkur ederim. Tekerlekli sandalye iyi bir fikir. Boylelikle onemli noktalara bir asistan araciligiyla gidebilirler. Sagolun
-
Merhaba, son zamanlarda Turist vizesi ile Amerika’ya giris yapan oldu mu? Ben J1 olarak Amerika’da calisiyorum. Annem ve babam ilk defa Amerika’ya beni ziyarete gelecekler. Trump yonetimi sonrasi ülkeye giristeki genel tutumu merak ediyorum. Ingilizce bilmedikleri icin endise ediyorum. Tesekkurler.
-
RE: J1 - Vize görüşmesi yapmadan yeniden vize almakÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
@mutlu234 vize yenilemeyi nasil yaptiniz acaba? Zaman gectigi icin guncellemis olabileceginizi dusundum. Tesekkurler
-
RE: J1 Vizesini Amerika'dan Posta ile YenilemekÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
Merhaba, J1 yenilemeyi son zamanlarda ABD’den posta yoluyla yapan oldu mu? Tesekkurler.
-
RE: ( J ) Değişim Programı VizeleriÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
Merhaba, son zamanlarda J1 ile Amerika’ya giris cikis yapan oldu mu? Mayis’ta kongreye Fransa’ya gidip, oradan Turkiye’de ailemi gorup Amerika’ya donecektim, ancak universite cok gerekli olmadikca yurtdisi seyahat onermediklerini bildirdi bugun. Bu sebeple yakin zamanlarda giris cikis yapan oldu mu merak ettim. (Bu arada guncel imzali DS 2019 formum ve surem bulunmakta)
-
J1 (research scholar) ile Trump donemi sonrasi seyahat etmekÖğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
Mayis 2025'te bir konferans icin Fransa's gidecek ve ardinda Turkiye'de ailemi ziyaret edecektim, ancak universitem uluslararasi seyahati cok gerekli olmadikca onermediklerini belirtti. Son zamanlarda J1 ile seyahat eden oldu mu? Deneyimlerinizi yazar misiniz?