• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ozdenkurt
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ozdenkurt

@ozdenkurt

5
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ozdenkurt Takip etme Takip Et

ozdenkurt tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@mister, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@hDundar thy ile ucusunu gerceklestirceksen, 3 secenegin var.

1- tek yon bilet alacaksin( dis hatlarda her zaman pahalidir)
      2- gidis donus bilet alip, donusu gozden cikartacaksin ( donus tarihini max 6 ay yapabiliyorsun, o sekilde alirsan en azindan geri gitmek istediginde kullanabilirsin veya ekstra ucret ile ileri tarihe erteleyebilirsin)
      3- ucus millerin var ise, sadece vergisini odeyerek tek yon bilet almak.

izmir - sfo beklemeler haric en az 15 saat ucus oldugunu ve business ucmadiginizi dusunursek, 4. secenek olarak avrupa uzerinde aktarma yaparak bir nebze dinlenerek gitmek ve daha uygun bilet bulma sansiniz olacaktir.

Arkadaşlar herkese merhaba,
      Sayfaya yeni katıldım, gezinirken bu yazıyı farkettim. Farkettiğim birşeyi sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.

THY nin sayfası üzerinden GİDİŞ-DÖNÜŞ bilet almak istediğinizde eğer ekonomi sınıfında FLEXFLY seçerseniz (örnek veriyorum) 28.000 TL gösteriyor. Ama ECOFLY (17.000 TL) seçerseniz ileri dediğinizde sizin karşınıza bir teklif daha çıkartıyor FLEXFLY seçeneğine 5.400 TL fark ile yükseltebilirsiniz diyor. Normalde ECOFLY (17.000 TL) iken ve FLEXFLY (28.000 TL) iken FLEXFLY (24.000 TL) ye düşüyor (yani daha uyguna geliyor FLEXFLY) birde dönüş biletinide FLEXFLY olarak seçerseniz iptal ettirme durumunda kesintisiz iade ediyorlar. Belki biliyorsunuzdur bunları ben biraz konunun ortasında girmiş gibi oldum ama, okuyan birileri için faydalı olsun istedim 🙂

Yolculuk içinde yayımlandı
      O
      ozdenkurt

ozdenkurt tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@mister, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

@hDundar thy ile ucusunu gerceklestirceksen, 3 secenegin var.

1- tek yon bilet alacaksin( dis hatlarda her zaman pahalidir)
      2- gidis donus bilet alip, donusu gozden cikartacaksin ( donus tarihini max 6 ay yapabiliyorsun, o sekilde alirsan en azindan geri gitmek istediginde kullanabilirsin veya ekstra ucret ile ileri tarihe erteleyebilirsin)
      3- ucus millerin var ise, sadece vergisini odeyerek tek yon bilet almak.

izmir - sfo beklemeler haric en az 15 saat ucus oldugunu ve business ucmadiginizi dusunursek, 4. secenek olarak avrupa uzerinde aktarma yaparak bir nebze dinlenerek gitmek ve daha uygun bilet bulma sansiniz olacaktir.

Arkadaşlar herkese merhaba,
      Sayfaya yeni katıldım, gezinirken bu yazıyı farkettim. Farkettiğim birşeyi sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.

THY nin sayfası üzerinden GİDİŞ-DÖNÜŞ bilet almak istediğinizde eğer ekonomi sınıfında FLEXFLY seçerseniz (örnek veriyorum) 28.000 TL gösteriyor. Ama ECOFLY (17.000 TL) seçerseniz ileri dediğinizde sizin karşınıza bir teklif daha çıkartıyor FLEXFLY seçeneğine 5.400 TL fark ile yükseltebilirsiniz diyor. Normalde ECOFLY (17.000 TL) iken ve FLEXFLY (28.000 TL) iken FLEXFLY (24.000 TL) ye düşüyor (yani daha uyguna geliyor FLEXFLY) birde dönüş biletinide FLEXFLY olarak seçerseniz iptal ettirme durumunda kesintisiz iade ediyorlar. Belki biliyorsunuzdur bunları ben biraz konunun ortasında girmiş gibi oldum ama, okuyan birileri için faydalı olsun istedim 🙂

Yolculuk içinde yayımlandı
      O
      ozdenkurt