Arkadaşlar merhaba evrakların taranmış ve fotokopi hallerini mail attıktan sonra 3 hafta ile 6 hafta arasında randevu için tarih mesajı alacağımızı belirtiyor. 6 hafta geçmesine rağmen mail gelmedi normal mi? @crazycells
jacklendo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells teşekkur ederm. avrupa yazmıyor biz avrupa bölgesinnde sıralamadayız dogru mu?
-
RE: Mülakat tarihiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@ayvalik10 anlaşıldı çok sağol
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells Merhaba Greencard ds260 formunu doldururken eş olarak mülakata gireceğimizi belirtmiştik. şimdi bir karar değişikliği oldu ve tek gidilecek bununla ilgili bir işlem gerekiyor mu?
-
RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@crazycells (USCIS dosyanizi Nebraska Service Center'a) diye bilgilendirme yazınızdaki bu cümledeki USCIS belgesini almadan ülkeden çıkmanın bir sorunu olacak mıdır?
-
@crazycells Merhaba. 2020 talihlisi olarak sıram 27*** evraklarımı mail ile gönderdim ve ardından 3 ile 6 hafta içerisinde bir mail alacağımı söyleyen otomatik mail cevabı aldım. 6 hafta bekledim bir geri dönüş olmadı evraklarımı tekrar gönderdim 5 hafta oldu son 1 hafta hala mail gelmedi bu durum normal mi yoksa sıra numarası yaklaştııgında mı geliyor mail anlamadım @crazycells
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
teşekkür ederim. tekrar ek olarak bir mail attım
-
@ayvalik10 anladım cok sağol evraklarda bir yanlışlık olsaydı geri dönüş yapacakları ama değil mi?
jacklendo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@gucarslan merhaba vize durumunu kontrol edin demiş ben giriyorum ceac vize durumu kontrol sayfasına AA ile başlayan DS-160 formunun numarasına hata veriyor. hiç değişiklik yapmamıştım formda randevu da Kasım ayında Formu (2024 te doldurdum)
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@mehmetizmirli valla ne geren ne gerilen ben değilim sizde biliyorsunuz bunu

-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan kötü bir şey söylemedim neden bu kadar alındınız anlamadım. kimin talihli olup olmadığını bilme şansınız yok bence gereksiz bir tartışmaya sürüklediniz durumu. bilgi için forumda genel olan bir yere yazdım sizi etiketlemedim. cevap vermek zorunda değildiniz. keşke de cevap vermeseydiniz.
-
@mehmetizmirli okumadan atladınız galiba, okuyup nasıl ricacı olduğumu ve kimseyi zorunda kılmadığımın farkına varırsınız. Kimin adına işlem yaptığım veya yapacağım o arkadaşa söyleyip söylemeyeceğim beni bağlayan bir şey bu sizi ilgilendirmez.
-
@gucarslan siz egonuzu kasmak için mi bu sayfayı açtırdınız yoksa yardımcı olmak için mi? sizi ne ilgilendirir kim olduğu
-
Merhaba bir tanıdığımın Greencard başvurusu yaparken doğum yerini farklı bir il yazmıştım. Sonradan öyle olmadıgını anlayınca DS260 formunda düzelttim sizce bu bir sorun teşkil eder mi ? yapılabilecek bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
+1 koltuk ön sıralardan
-
RE: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine KatilmakAdalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
Selam amerikada asker olmak için amerikan vatandaşı mı olmak gerekiyor
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Emre-Kurtulmuş evet red alınmıştı bi başvurumuz vardı