• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Emrah Yildiz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 19
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Emrah Yildiz

@Emrah Yildiz

3
    İtibar
    60
    Profil Görüntülemeleri
    19
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Emrah Yildiz Takip etme Takip Et

Emrah Yildiz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@ANDE benim bugün onaylandı şükürler olsun en yakın zamanda size dönüş olmasını ve vizenizi almanız için duacıyım umarım herşey istediğiniz gibi olur sürecimi şu şekilde anlatmak istiyorum diğer arkadaşlara yardımcı olması için
      Ağustos ayında vizeye başvurduk 2024 nvc den onay alıp konsolosluğa gitmesi 2 ay kadar sürdü daha sonra Kasım 24 bize mülakat için çağırdılar vergi dökümü ve ı 134 formu eksik olduğu için sarı kağıt verdiler ve eksik belgeleri şubatın 11 de gönderdim bugün 19 Şubat onaylandı olarak kayıtlara geçti herkese bu yolda başarılar dilerim ve yeşilkartforum böyle bir site açtıkları için çok teşekkür ederim

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

@özümm teşekkür ederim umarım sizde biran önce kavuşursunuz

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz
    • RE: ABD Yolunda Evlilik

k1 vizesizle ilgili bütün detayları anlaatttım

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

Emrah Yildiz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD Yolunda Evlilik

k1 vizesizle ilgili bütün detayları anlaatttım

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

Bir soru daha k1 çıktı ve 3 nisanda uçak biletim var yanıma ne almalıyım daha önce gidenler ve yaşadığındeneyimi hakkında bilgi verirse çok sevinirim en azından evraklarımı daha iyi götürebilirim

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

@özümm teşekkür ederim umarım sizde biran önce kavuşursunuz

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

@özümm Kasım 24 mülakata girdim bugün pasaportumu aldım dün onayladılar ve kargoya verdiler bugün 20 şubatta aldım

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

@ANDE benim bugün onaylandı şükürler olsun en yakın zamanda size dönüş olmasını ve vizenizi almanız için duacıyım umarım herşey istediğiniz gibi olur sürecimi şu şekilde anlatmak istiyorum diğer arkadaşlara yardımcı olması için
      Ağustos ayında vizeye başvurduk 2024 nvc den onay alıp konsolosluğa gitmesi 2 ay kadar sürdü daha sonra Kasım 24 bize mülakat için çağırdılar vergi dökümü ve ı 134 formu eksik olduğu için sarı kağıt verdiler ve eksik belgeleri şubatın 11 de gönderdim bugün 19 Şubat onaylandı olarak kayıtlara geçti herkese bu yolda başarılar dilerim ve yeşilkartforum böyle bir site açtıkları için çok teşekkür ederim

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

@özümm Approved diye güncellendi

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

@özümm teşekkürler yazmanız bir incelik 22 kasımdaydım mülakatım gittim ama sarı kaput verip vergi dökümü istedi geçen hafta Salı dosyalar teslim oldu ama henüz sistemde herhangi bir güncelleme yapılmadı işin diğer kapıyım arkasında 2 hafta içinde dönüş olacağı yazıyordu ama zaten bugün 9 gün

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

sorumu kimse cevaplayamamış sanırımm tek benim basıma geldi mülaketa girdim ama sarı bir kağıtla eksik evrak olduğunu vergi dökümünü pasaportumla göndermemi istediler yaklasık bir hafta kadar oldu ama ne sistemde herhangi bir değişiklik var nede herhangi bir mail geldi bilgi verebilecek tek bir kişi yokmu

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz

Merhabalar mülakata katıldım k1 vizesi için ama elime sarı bir belge verip vergi dökümanı ve ı 134 formu göndermemi istediler bu formu gönderdim ve dökümleride evrakları göndermeleri 1 hafta oluyor pasaport ile beraber gönderdim ama sitede herhangi bir güncelleme yok ve evrakların ulaşıp ulaşmadığını dahi bilmiyorum bu süreç nasıl işleyecek veya vize almanı engelleyen bir durum var mıdır daha önce tecrübe yaşayan arkadaşlar beni işleyiş hakkında bilgilendirebilir mi?

Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz
    • K1 VİZESİ SARI KAĞIT BEKLEME SÜRESİ

Merhabalar amerika maceraında herkese başarılar dilerim öncelikle...
      22 kasımda bir mülaketım vardı ve bu mulaket 22 kasımda elime sarı bir kağıt verilerek I 134 FORMUNUN ve vergi dökümanlarının hazır olduğunda ankara büyük elçilğie pasaport ile göndermemi söylediler yaklasık 1 hafta oldu ve herhangi bir şekilde güncellemendi teslim edildikten sonra bu süürec ne kadar sürer ve red alma olasılığım varmıdır bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Emrah Yildiz
      Emrah Yildiz