• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. canbjk89
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

canbjk89

@canbjk89

3
    İtibar
    398
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

canbjk89 Takip etme Takip Et

canbjk89 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Green card Sabıka kaydı

@crazycells öyle yapicam çok teşekkürler cevabınız için sizi bilgilendiricem .

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      C
      canbjk89

Çok teşekkür ederim cevap için mulakat tarihim 6 mart ds260 daki soruya hapis olmadigi için hayır demişti dosyayı açtırıp evet mi demeliyim diye düşündüm bununla alakalı ankara abd büyükelçiliğine mail attım. Cevap olarak

Sayin Yaman,

Formda ilgili soruya ‘Hayir’ demeniz bir sorun teskil etmez ancak arsiv kayitli adli sicil kaydinizda cikan tum kayitlarin mahkeme evraklarinin Ingilizceye cevrilmesi ve gorusme gununde yaninizda olmasi gerekmektedir.

Saygilarimizla,

Gocmen Vize Bolumu

C
      canbjk89

canbjk89 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card ile Askerlik Tecili

@crazycells bu konsolosluktan randevu alırken verdiğimiz adres amerikada yasadığımız adres mi olsun yoksa türkiyedeki mi?

Askerlik İşlemleri içinde yayımlandı
      C
      canbjk89
    • RE: Amerika'da Ehliyet Almak

Selamlar dv 2018 green card talihlisiyim bende 2 ay içinde newyorka gideceğim ehliyetimi turkiyede alkolden dolayı 2. Kez kaptirdim süresi doldu ama almak için 1 ay psiko teknik kursuna gidip sonun da sınavdan 70 puan almamlazım benim sorum eğer turk ehliyetimi almadan gidersem amerikada yeni ehliyet çıkarırken türk ehliyetimin durumu bana problem çıkarır mı ?

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      C
      canbjk89

@crazycells öyle yapicam çok teşekkürler cevabınız için sizi bilgilendiricem .

C
      canbjk89

Çok teşekkür ederim cevap için mulakat tarihim 6 mart ds260 daki soruya hapis olmadigi için hayır demişti dosyayı açtırıp evet mi demeliyim diye düşündüm bununla alakalı ankara abd büyükelçiliğine mail attım. Cevap olarak

Sayin Yaman,

Formda ilgili soruya ‘Hayir’ demeniz bir sorun teskil etmez ancak arsiv kayitli adli sicil kaydinizda cikan tum kayitlarin mahkeme evraklarinin Ingilizceye cevrilmesi ve gorusme gununde yaninizda olmasi gerekmektedir.

Saygilarimizla,

Gocmen Vize Bolumu

C
      canbjk89
    • Green card Sabıka kaydı

2018 green card talihlsiyim ama sabıkamda 2014 yılında karıştığım alkollü kaza var karşı tarafta yaralama oldugu için taksirli yaralama şeklinde adli para cezası aldım herhangi bir hapis cezası verilip adli para cezasına cevrilmedi direk para cezası verildi 2600 tl olarak cezamı ödedim ve bitti. acaba bu konsolosluk mülakatında red yememe sebeb olurmu sizin görüşünüzü merak ediyorum daha önce sabıkası olup green card alan sizin şahit olduklarınız oldu mu ?

C
      canbjk89