@Ekto-Oktan merhaba Benim 2 Şubatta Randevum Vardı , Ben hazırlıklı eksiksiz bir şekilde gittim AP aldım, Benden Önce bir Türk Hanımefendi vardı evrakları ojinal değil diye eksik evrak olarak onay vermediler ve orijinal evrakları pasaportu ile birlikte ptt ile göndermesini istediler , Evlilik Boşanma Evrağı , Vergi evrakları eksikti …
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
T
thekuzu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhaba! mülakatınız Nasıl geçti acaba ?
-
@dreamyy Merhaba 5 Şubat'ta Uganlarda Randevum var , Aşı Ücretleri Hakkında Bilginiz var mı ?