• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Onur Tz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Onur Tz

@Onur Tz

0
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Istanbul

Onur Tz Takip etme Takip Et

Onur Tz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

@keysnambır, içinde söyledi: DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

akların ulaştığına dair email geldi mi peki? Gelmediyse bir an önce KCCyi arayıp evrakların ulaşıp ulaşmadığınızı teyit etmenizi tavsiye ederim.

Merhabalar @keysnambır aşağıdaki maili aldım, bahsettiğiniz mail bu mudur?

"The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected]mailto:[email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications.

Merhabalar @ayvalik10 teşekkür ederim bilgilendirme için, excel listesinde genelde 2,5 - 3 ay ortalama görünce böyle bir izlenim oluştu açıkçası. O kadar ümitsizliğe alıştırılmışız ki genlerimize işlemiş durumda, haklısınız.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      O
      Onur Tz
    • RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhabalar,

Geçen hafta perşembe KCC evrak maili geldi, bugün KCC evrak mailine e-devlet pdf evrakları ile yanıt verdim (18.07.2019) case number 2019EU00030XXX bekleme tablolarına göre evrak talep maillerinden ortalama 3 ay sonrasına mülakat veriliyor gibi görünüyor, gelinen tarih itibarıyla 30 Eylül'e kadar pek şansım yok gibi düşünüyorum, sizin yorumlarınız nedir? DV2019 için sizce en son alınacak numara hangi civarlarda olacağı öngörülüyor?

Ayrıca aşılar ile ilgili bir sorum var, hiç bir aşı kartım yok, şu ana kadar da tüm bu sürecin belirsizliğinden ötürü aksiyon almadım, bu konuda forumda bilgi bulamadım, varsa kusura bakmayınız, link iletirseniz inceleyeyim, yapılacak aşılar sağlık muayenesindeki kan tahliline göre doktor tarafından mı karar veriliyor, sanki böyle bilgiler okudum.

Değerli dönüşlerinizi beklerim, herkese bol şanslar diliyorum.
      Saygılar.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      O
      Onur Tz