• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Atakan Akın
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Profil
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

    Atakan Akın

    @Atakan Akın

    0
    İtibar
    35
    Profil Görüntülemeleri
    4
    İleti
    0
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

    Atakan Akın Takip etme Takip Et

    Atakan Akın tarafından gönderilen son iletiler

    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

      Merhabalar ben dosyamı Bern'e (isviçre) taşıdım orada akrabalarım olmasından dolayı lakin oturum izini felan istiyor mu acaba chat gpt sorduğumda viyana ile aynı cevabını verdi lakin sizlere de sormak istedim ayrıca aşı konusu ile ilgili olarak hemen antikor testi yaptırmalı mıyım yoksa current olduktan sonra gelecek mailden sonra mı harekete geçmeliyim ? bir de isviçre vizesini 15 günlük alsam olur mu ?

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Atakan Akın
      Atakan Akın
    • RE: Sayılarla DV2025

      @evrentnrkl Çok teşekkür ederim.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Atakan Akın
      Atakan Akın
    • RE: Sayılarla DV2025

      benim dosya numaram 187XX bu ay ve diğer ay current olmazsa umudumu kesmeli miyim dosyamı avrupa 'ya taşıdım, hangi tarihten itibaren imkansız hale gelir?

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Atakan Akın
      Atakan Akın
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

      Merhabalar dv 2025 kazananlar arasındayım dosyamı İsviçre’ye taşımak istiyorum lakin konsolosluğa mail attım yanlış attınız vs diyip kccd diye başlayan yere attım o da bugün şöyle bir şey yazdı ne yapmalıyım Başvuran için DS-260 gönderildikten sonra, görüşme yeri yalnızca Kentucky Konsolosluk Merkezi (KCC) tarafından güncellenebilir. Lütfen talebinizi, görüşme sırasında hazır bulunacağınız fiziksel adresle birlikte [email protected] adresine gönderin. Başvuranlar ABD'de değilse ve statülerini ayarlamıyorsa, davadaki tüm başvuranlar Başvuran ile görüşme için planlanacaktır. Gerekirse ayrı görüşmeler ayarlamak için doğrudan ABD Büyükelçiliği veya Konsolosluğu ile iletişime geçmelisiniz.

      Görüşmeniz zaten planlanmışsa, davanızın transferini talep etmek için ABD büyükelçiliği veya konsolosluğuyla iletişime geçmelisiniz. ABD büyükelçiliği veya konsolosluğu, davanızın transferini kabul edip etmeyeceğine karar verecektir.

      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Atakan Akın
      Atakan Akın