Merhabalar ben dosyamı Bern'e (isviçre) taşıdım orada akrabalarım olmasından dolayı lakin oturum izini felan istiyor mu acaba chat gpt sorduğumda viyana ile aynı cevabını verdi lakin sizlere de sormak istedim ayrıca aşı konusu ile ilgili olarak hemen antikor testi yaptırmalı mıyım yoksa current olduktan sonra gelecek mailden sonra mı harekete geçmeliyim ? bir de isviçre vizesini 15 günlük alsam olur mu ?
Atakan Akın tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: Sayılarla DV2025Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@evrentnrkl Çok teşekkür ederim.
-
RE: Sayılarla DV2025Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
benim dosya numaram 187XX bu ay ve diğer ay current olmazsa umudumu kesmeli miyim dosyamı avrupa 'ya taşıdım, hangi tarihten itibaren imkansız hale gelir?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar dv 2025 kazananlar arasındayım dosyamı İsviçre’ye taşımak istiyorum lakin konsolosluğa mail attım yanlış attınız vs diyip kccd diye başlayan yere attım o da bugün şöyle bir şey yazdı ne yapmalıyım Başvuran için DS-260 gönderildikten sonra, görüşme yeri yalnızca Kentucky Konsolosluk Merkezi (KCC) tarafından güncellenebilir. Lütfen talebinizi, görüşme sırasında hazır bulunacağınız fiziksel adresle birlikte [email protected] adresine gönderin. Başvuranlar ABD'de değilse ve statülerini ayarlamıyorsa, davadaki tüm başvuranlar Başvuran ile görüşme için planlanacaktır. Gerekirse ayrı görüşmeler ayarlamak için doğrudan ABD Büyükelçiliği veya Konsolosluğu ile iletişime geçmelisiniz.
Görüşmeniz zaten planlanmışsa, davanızın transferini talep etmek için ABD büyükelçiliği veya konsolosluğuyla iletişime geçmelisiniz. ABD büyükelçiliği veya konsolosluğu, davanızın transferini kabul edip etmeyeceğine karar verecektir.