• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Fatih Çetiner
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Fatih Çetiner

@Fatih Çetiner

0
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Fatih Çetiner Takip etme Takip Et

Fatih Çetiner tarafından gönderilen son iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

@Fatih-Çetiner, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Arkadaslar herkese iyi forumlar,

Guney Kore'den vize mualakati yapacağım Mart ayinda fakat burada turist olarak bulunuyorum, online bir şirketim var(Ingiltere'de) uzaktan calisiyorum v e sevgilim Koreli haliyle birlikte California'ya gitmek tatil yapmak istiyoruz. Daha once 4 kere Güney Kore'ye gir çık yaptım ayrıca pasaportumda gecen seneden 2 adet shengen(Hollanda) ve Japonya,Ermenistan ve bir çok asya ülkesi de var. Daha once yurt farklı ülkeden turist vizesi başvurusu yapan var mi acaba? 2 haftalık bir plan da yaptık yani şöyle derler mi ornegin Turkiye'den neden başvuru yapmadın gibi? Ayrıca DS-160 formunu tekrar revize edebilir miyim? sebebi sevgilimle birlikte Tayland'a tatile gideceğiz ve 1 ay kalıp tekrar Kore'ye geleceğiz yani bunu da formda belirtmem gerekiyor sanırım ? Daha once alan var mi acaba? Kore'de sadece turist olarak kalıyorum ve sevgilimle ayni ev de yaşıyorum

Arkadaslar deneyimi olan var mi hala güncel soru

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Fatih Çetiner
      Fatih Çetiner

@charon, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

@Fatih-Çetiner gelecek olan ilk soru;
      neden trden başvurmadın.

buna düzgün cevap verirseniz gerisi gelir 🙂

daha once alan var mi acaba bu sekilde yani mümkün mu bilmiyorum çünkü, ayrıca önümüzdeki ki sene turkiyeye gelecegim haliyle vize sırası malum,2 hafta tatil icin bekler miyim tekrardan bilmiyorum, yanitiniz icin ayrica teşekkür ederim

Fatih Çetiner
      Fatih Çetiner

@fxu, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

@Fatih-Çetiner o soru size direkt olarak gelir, soyle bir anim var amerika ile ilgili degil ama yasanmis bir olay ornek olabilir. bir arkadasim; turkiye vatandasi amerika'da greencard'li, bir sureligine turkiye'ye geliyor, donunce de naturalization basvurusu yapacak is ariyacak diyoruz o gitmeden bir italya tatili yapalim, vizeci arkadasin soyledigine gore asli ikamet amerikada oldugu icin tukiyeden basvuryu hic kabul etmiyorlar, sonra plani fransaya ceviriyoruz, vizeci ekliyor fransa direk reddebilir, pasaporta red basar. arkadas zaten ameriken pasa portune gececegim bosver yap basvuruyu diyo. fransa basvuruyu aliyor sozlu olarak amerikadan basvuru yapin deniliyor, ve turkiye ile baginin guclu olmama karari ile vizesi reddededilip (kirmizi red muhurunu basip pasaporta) pasaportu geliyor.

acikcasi Kore'de bagim sevgilimden kaynaklanıyor yani onunla birlikte yaşıyoruz ve ayni zaman da üniversiteye devam ediyor burada kendisi koreli olduğu icin. en kotu sadece red yerim sanırım diye düşünüyorum. kimizi red mührü vuracaklarını zannetmiyorum acikcasi? ilk defa turist olarak başvuru yapacağım çünkü sadece kendi ulkem yerine kore olacak, yanitiniz icin ayrıca teşekkür ederim

Fatih Çetiner
      Fatih Çetiner

Arkadaslar herkese iyi forumlar,

Guney Kore'den vize mualakati yapacağım Mart ayinda fakat burada turist olarak bulunuyorum, online bir şirketim var(Ingiltere'de) uzaktan calisiyorum v e sevgilim Koreli haliyle birlikte California'ya gitmek tatil yapmak istiyoruz. Daha once 4 kere Güney Kore'ye gir çık yaptım ayrıca pasaportumda gecen seneden 2 adet shengen(Hollanda) ve Japonya,Ermenistan ve bir çok asya ülkesi de var. Daha once yurt farklı ülkeden turist vizesi başvurusu yapan var mi acaba? 2 haftalık bir plan da yaptık yani şöyle derler mi ornegin Turkiye'den neden başvuru yapmadın gibi? Ayrıca DS-160 formunu tekrar revize edebilir miyim? sebebi sevgilimle birlikte Tayland'a tatile gideceğiz ve 1 ay kalıp tekrar Kore'ye geleceğiz yani bunu da formda belirtmem gerekiyor sanırım ? Daha once alan var mi acaba? Kore'de sadece turist olarak kalıyorum ve sevgilimle ayni ev de yaşıyorum

Fatih Çetiner
      Fatih Çetiner