@CaliGirl-0 yaklaşık 60-70 k ile başladım
HAKAN ÖZÇAM tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin TecrübeleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
HAKAN ÖZÇAM tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin TecrübeleriAmerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
@CaliGirl-0 yaklaşık 60-70 k ile başladım
-
Bende turist vizesi ile 22 Mayıs da gidiyorum ailemle birlikte bu kararı aldığımda bir kaç avukat ile görüştüm e2 statü değişikliği yapmaya karar verdik onların tavsiyesi gelmeden şirket kurulumu ve vergi numarası alarak biz oraya indiğimizde biraz daha rahat hareket edebilmek eğer bunu yapmazsak sıkıntı olabileceği söylendi çünkü 90 gün kuralı var ancak 90 günden önce işlemlere başlama izni sıkıntı olabiliyormuş ayrıca statü değişikliğinde yapılacak yatırımın kaynağı ve ispatı Türkiye’den daha rahat yönetilebiliyor bunlara dikkat etmekte fayda var
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
22 Mayıs da Amerika’ya gidiyoruz ailecek ve orada statü değişikliğiz yapıcaz şirket kurulumu vs yapıldı gittiğimizde ev kiralayıp kurtlar sofrasına oturucaz bakalım neler olacak diyelim ki 3 mayısda gc çıktı işlemlerime ordan devam edebilirmiyim acaba eğer Amerika dışında çıkarsam statü mü kaybedicem ailecek sıkıntı yaşamak istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı ile bekleyip görücez
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar turist vizem var 22 mayısta nasipse gidicem gc a başvurdum inşallah Çakar eğer çıkmazsa e2 statü değişikliği yapıcam avukat aracılığı ile şirket kurulumu yaptım yani anlıycanız herşey mayısın ilk haftasına bağlı inşallah
gc çıkar uğraşmayız boşu boşuna