• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. bariyer
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

bariyer

@bariyer

1
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

bariyer Takip etme Takip Et

bariyer tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@Seda-Uysal-Avcı acaba nasıl bir yöntem var kalıcı oturum almak için ? Sorduk baktık ama kalıcı oturum almak kolay değil. Son zamanlarda kanadaya giden ve kalıcı oturum almak isteyenlerin en büyük problemi bu konu. 10 yıldır kanadada yaşayıp halen kalıcı oturum alamayanlar var. Biraz konuyu detaylı ele alan kaynakları okuyan bir kişi anlar zorluğu. ts2023 ile çalışma izni alanların kalıcı oturum alma gibi şansları olmaz zaten kalıcı oturum alabilseler daha kanadaya gelmeden özellikleri ile express entryden yeterli puanı alıp gelirlerdi.
      Kanada içinde eğitim alan, sertifika alan , iş tecrübesi olan ve çok iyi dil seviyesi olan genç yaştaki insanlar bile artık kalıcı oturum alamıyorken turist vizesi ile ts2023 programında çalışma izni alan kanada içinde eğitimi olmayan ve yeteri dil test seviyesi olmayan bir kişi nasıl kalıcı oturum alabilirki ? Hadi diyelim kanada içinde iş deneyimi oldu yeterli dil seviye testine sahip genede alması imkansız. Haksızmıyım ?
      Hayal satmanın veya söylemenin anlamı yok kalıcı oturum almak kolay değil ve imkansıza yakın bir şey son zamanlarda. Bu özelliklere uyanların sayısı oldukça az çok az kişi pr alabilir bundan sonra. Bunlarda özellikleri çok iyi olanlar olabilir. Normal standart veya standart üstü özellikler çok zor

Kanada içinde yayımlandı
      B
      bariyer

bariyer tarafından gönderilen son iletiler

@Seda-Uysal-Avcı Gerçekte dediklerinizin tam tersi bir durum var. Resmi kaynak bilgisini detaylı okuyun. Tüm rakamsal yüzdeler ve ne kadar kişi kalıcı oturum için azaltılacak hepsi belirtilmiş. Özetle diyebiliriz ki ;
      PR kalıcı oturum vermeyi çok zorlaştırdılar ve kontenjan azaltıldı. Kanada dışındanda başvuru olsa veya içindende olsa farketmiyor tüm bu kısıtlama ve azaltma hepsini kapsıyor ayrıca iş deneyimide olsa, tüm kriterleri uygunda olsa bu kısıtlama ve kalıcı oturum sayısını azaltma kararı hepsini etkiliyor maalesef. Diğeride hali hazırda kanada içinde geçiçi statu ile yaşayanların sayısıda azaltılacak kararı. Herkese şimdiden geçmiş olsun. Eyalet programları filan hepsi zor ve kolay pr kalıcı oturum alınır diyenlere çok aldanmayın. Resmi kaynak herşeyi açıklamış. Kısaca bundan sonra mücadele etmeye çok gerek yok boşa çekilen kürek gibi bir şey.
      Kalıcı oturum hayal gibi birşey oldu. Bu önlemler ve getirilen kısıtlamalardan sonra kalıcı oturum alırım demek biraz hayal ürünü kalıyor açıkçası.
      Sizce buna rağmen ts2023 ile çalışma izni sayesinde kanadada kalanlar nasıl kalıcı oturum alabilir ? Senelerdir kanadada yaşayan eğitim almış iş deneyimi olan yaşları genç olan insanlar bile alamıyorken kalıcı oturumu diğerleri nasıl alabilir.

Kanada içinde yayımlandı
      B
      bariyer

@cenkaytoronto Kalıcı oturum almak isteyenler için kötü haber. Kanada hükümeti 24 ekim 2024 tarihli resmi açıklaması ile artık PR kalıcı oturum vermede ve geçiçi statu ile kalanlarda ciddi bir şekilde azaltılmaya gidileceğini duyurdu. Kısaca bundan sonra kalıcı oturum almak imkansıza yakın gibi birşey. Çok çok zor.
      Özellikle ts2023 ile çalışma izni alanlar için büyük bir hayal kırıklığı demek. Yani ts2023 ile çalışma izni olan ve kanada içinde yaşayan mücadele verenlerin ilerisini görmesi imkansız oldu.

Kanada içinde yayımlandı
      B
      bariyer

Kalıcı oturum almak isteyenler için kötü haber. Kanada hükümeti 24 ekim 2024 tarihli resmi açıklaması ile artık PR kalıcı oturum vermede ve geçiçi statu ile kalanlarda ciddi bir şekilde azaltılmaya gidileceğini duyurdu.

Immigration, Refugees and Citizenship Canada  /  Eki 24, 2024

Government of Canada reduces immigration

Government of Canada reduces immigration

Today, the Honourable Marc Miller, Minister of Immigration, Refugees and Citizenship, announced the 2025–2027 Immigration Levels Plan: a plan that will pause population growth in the short term to achieve well-managed, sustainable growth in the long term. For the first time ever, the levels plan...

Açıklanan resmi bilgiye göre
      Yeni kalıcı oturum ( PR ) kontenjanı ;
      2025 yılı için 500.000'den %20 azaltarak 395.000
      2026 için planlanan 500.000'den 380.000'e
      2027 içinse 365.000 olarak belirlendi.

Ayrıca geçici statü ile kalanlar içinde önümüzdeki iki sene boyunca ortalama 1 milyon kişiyi azaltmayı planlıyor.

Bu bilgilere göre kalıcı oturum almayı hedefleyen ve mücadele verenler için çok kötü haber şimdiden herkes için hayırlısı olsun diyelim ama bundan sonra kalıcı oturum almak imkansıza yakın denilebilinir. Çok kötü oldu maalesef. Özellikle ts2023 ile çalışma izni alan ve kalıcı oturum almak isteyenler için artık şanş kalmadı deniliyor.

Kanada içinde yayımlandı
      B
      bariyer

@Seda-Uysal-Avcı acaba nasıl bir yöntem var kalıcı oturum almak için ? Sorduk baktık ama kalıcı oturum almak kolay değil. Son zamanlarda kanadaya giden ve kalıcı oturum almak isteyenlerin en büyük problemi bu konu. 10 yıldır kanadada yaşayıp halen kalıcı oturum alamayanlar var. Biraz konuyu detaylı ele alan kaynakları okuyan bir kişi anlar zorluğu. ts2023 ile çalışma izni alanların kalıcı oturum alma gibi şansları olmaz zaten kalıcı oturum alabilseler daha kanadaya gelmeden özellikleri ile express entryden yeterli puanı alıp gelirlerdi.
      Kanada içinde eğitim alan, sertifika alan , iş tecrübesi olan ve çok iyi dil seviyesi olan genç yaştaki insanlar bile artık kalıcı oturum alamıyorken turist vizesi ile ts2023 programında çalışma izni alan kanada içinde eğitimi olmayan ve yeteri dil test seviyesi olmayan bir kişi nasıl kalıcı oturum alabilirki ? Hadi diyelim kanada içinde iş deneyimi oldu yeterli dil seviye testine sahip genede alması imkansız. Haksızmıyım ?
      Hayal satmanın veya söylemenin anlamı yok kalıcı oturum almak kolay değil ve imkansıza yakın bir şey son zamanlarda. Bu özelliklere uyanların sayısı oldukça az çok az kişi pr alabilir bundan sonra. Bunlarda özellikleri çok iyi olanlar olabilir. Normal standart veya standart üstü özellikler çok zor

Kanada içinde yayımlandı
      B
      bariyer

@kalimero geçen sene eylül ayında ts2023 ile çalışma izni aldım. 8 ay kanadada kaldım gezdiğim yerler montreal, quebec city ve toronto oldu. Bu esnada her gittiğim yerde iş aradım özgeçmiş gönderdim ama netice alamadım. Geri dönüş yapan bile olmadı bu arada ingilizcede iyi derecede. çalışma izni süresi bitiminde ne olur diyede sordum baktım araştırdım ama ilerisini yok. Express entry var dediler onunlada kalıcı oturum alınamıyor zor. Geriye döndüm aklımdan kafamdan tamamen kanadayı çıkardım. herkese bol şans

Kanada içinde yayımlandı
      B
      bariyer