• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. AnnataR
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

AnnataR

@AnnataR

0
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

AnnataR Takip etme Takip Et

AnnataR tarafından gönderilen son iletiler

• RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhabalar herkese , 2024 Aralık ayında maalesef red yemistim. Sirketten izin kağıdı , davetiye ve istenen tum belgeler tamdı. Aklıma takılan nokta şurası sadece davetiyem olduğu için orada tanıdığım var yazmıştım DS160 formunda. Ikinci basvuruyu schengen sonrası yapmayi düşünüyorum tekrardan ve ikinci basvuruyu yaparken ds160'a tanıdığım yok yazsam dezavantaj olur mu ? Çünkü davetiye gönderen kişiyle artık bir bağım kalmadı. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      A
      AnnataR

@T-C-Kubilay-Dikici Değerli önerileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim, öncelikle Yunanistan gibi diğerlerine nazaran kolay vize veren bir schengen akabinde ingiltere vizesi deneyeceğim. Daha sonra bu yıl içerisinde U.S vizesi için tekrar basvuru yapacağım. Umarım alabilirim 🙏

A
      AnnataR

@charon Öneriniz schengen + İngiltere vizesi midir peki ? 🙂

A
      AnnataR

Çok teşekkür ederim, o zaman diğer başvurumu tanıdığın bulundugu eyalete değil, daha turistik ve daha ünlü bir yere yapayım. Dediğiniz gibi schengen için gemi turu vize onayı açısından daha güçlü olabilir.

A
      AnnataR

Merhabalar herkese , 4 Aralık'ta İstanbul'da girdiğim mülakattan maalesef orada 30 yıldır yaşayan Amerikan vatandaşından aldığım davetiye olmasına rağmen red aldım. Yaklaşık 14 yıldır sigortali çalışanım. Isyerinden izin belgesi , ve diger bulunmasi gereken evrakları hazırlamıştım. Ancak daha önce sadece 2021'de Ukrayna giriş çıkışım oldu onda da pasaportumu götürmemiştim. 2019 yılında Rusya'ya vize almıştım ancak sınırlar kapandığı için gidememiştim. 2. Kez başvuru yapmayi düşünüyorum ancak öncelikle schengen yapmam gerekir mi ? Birde 2. Başvuruda orada tanıdığım var demem gerekiyor mu ? ilkinde doldurduğum DS160'ta oradan davetiye geldigi icin mecburen tanıdığım var yazmıştım. Görüşlerinize açığım teşekkür ederim.

A
      AnnataR