@Riethian çok teşekkürler olumlu bir tecrübe olmuş genelde kimse önermiyor
️
aryaa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@defn Merhaba benimde sizinle benzerdi durumum 2016 vize başlangıcı evlilik öncesi 2 kez giriş çıkış , evlilik sonrası farklı bir pasaport ve vizenin olduğu pasaport son olarak yeni soyisimli olan pasaportla 1’er kez giriş çıkış yaptım. Hatta her ikisinde yanımda evlilik cüzdanını götürdüm fakat sorulmadı bile. Amerika’da uzun bir süredir damga vurulmuyor giriş çıkışlarda. Siz evraklarınızı gönderirken hem eski vizenizin olduğu pasaportu hemde güncel yani vizenizin basılacağı pasaportu göndermelisiniz. Henüz pasaportumu almadım fakat issueda geçti vize durumu inşallah sorunsuz şekilde halledersiniz

️
aryaa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@defn Merhaba benimde sizinle benzerdi durumum 2016 vize başlangıcı evlilik öncesi 2 kez giriş çıkış , evlilik sonrası farklı bir pasaport ve vizenin olduğu pasaport son olarak yeni soyisimli olan pasaportla 1’er kez giriş çıkış yaptım. Hatta her ikisinde yanımda evlilik cüzdanını götürdüm fakat sorulmadı bile. Amerika’da uzun bir süredir damga vurulmuyor giriş çıkışlarda. Siz evraklarınızı gönderirken hem eski vizenizin olduğu pasaportu hemde güncel yani vizenizin basılacağı pasaportu göndermelisiniz. Henüz pasaportumu almadım fakat issueda geçti vize durumu inşallah sorunsuz şekilde halledersiniz

️ -
@ATS16 detaylıca inceleyeceğim teşekkürler
️ -
@Riethian çok teşekkürler olumlu bir tecrübe olmuş genelde kimse önermiyor
️ -
Merhabalar benim merak ettiğim bir konu var bununla ilgili bir başlık ya da bilgi bulamadım bilenler bilgi verirse sevinirim green card çıktığında hali hazırda turist vizesi olanlar bu vize ile Amerika’ya gidip belki statü değiştirerek ya da farklı bir şekilde green card sürecini orada takip edebiliyor mu?
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Mehmet-Fatih-Aslan evet evlenmeden önce ayrı ayrı giriş çıkışlarımız var evlilik sonrası birlikte de gittik.
-
RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreciZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Kızım için başvuruda bulunduk (8 aylık) eşiminde benimde vizelerimiz var. Evraklarımız 26 eylül 2024 de teslim edildi. Fakat sitede hala belgeleri gönder yazıyor bu tarz bir durumla karşılaşan var mı? 11 gün oldu.