• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. wassup
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    W
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

wassup

@wassup

-1
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

wassup Takip etme Takip Et

wassup tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

Merhaba, Almanya doğumluyum. Kimlikte Federal Almanya olarak geçiyor, İl yazmıyor. Alman vatandaşı değilim, ailem çok kısa bir zaman orada bulunmuş, ben 1 yaşındayken dönmüşler. Yani Almanya ile hiçbir bağlantım yok. Başvuruda doğum yerini olduğu gibi mi yazmam gerek? Bir de sorun yaşar mıyım doğum yerinden dolayı? Bazıları “doğduğun yerden başvur” diyor da ben Almanya vatandaşı değilim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      W
      wassup

wassup tarafından gönderilen son iletiler

@charon benim Türkiye’den değil de, Almanya’dan mı başvurmam gerekiyor? Nasıl yapmam lazım?

W
      wassup

Merhaba, Almanya doğumluyum. Kimlikte Federal Almanya olarak geçiyor, İl yazmıyor. Alman vatandaşı değilim, ailem çok kısa bir zaman orada bulunmuş, ben 1 yaşındayken dönmüşler. Yani Almanya ile hiçbir bağlantım yok. Başvuruda doğum yerini olduğu gibi mi yazmam gerek? Bir de sorun yaşar mıyım doğum yerinden dolayı? Bazıları “doğduğun yerden başvur” diyor da ben Almanya vatandaşı değilim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

W
      wassup
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97 Almanya vatandaşı değilim, yine de Almanya üzerinden mi başvurmam gerekiyor?

W
      wassup
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Merhabalar, Almanya doğumluyum başvuru yaparken sorun olur mu? Ailem ben küçükken dönüş yaptı, doğum yerini nüfusta çalışan memur “Federal Almanya” olarak girmiş, İl’i girmemiş. Bazı yerlerde “kazansan bile doğduğun ülkenin nüfus müdürlüğünden belge alman gerek” deniyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

W
      wassup