Merhabalar,
Amerika’da B2’den F1e statü değiştirdim. Statü değiştikten sonra pasaportu değiştirdim ve esimin soyismini kullanmaya basladim. Universiteye durumu bildirdik ve I-20de yeni soy ismime göre güncelleme yaptilar ama I-797A formu, I-94, driver licence gibi yerlerde hep eski soyismim kaldi. Avukatla gorustum USCIS ile bu durum icin herhangi bir islem yapmaya gerek yok, I-20’nin guncellenmesi yeterli dedi ama DMV, I-797a’da eski soyisim olduğundan dolayi driver licence’i guncellemedi. Boyle bir durumla karsilasan var mi? Ne yapmak gerekir?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
T
tremo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD'de Yasal İsim Değişikliği YapmakVatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
-
RE: Soyisim değişikliği hk.Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
RE: Amerika'da Ehliyet AlmakEhliyet ve Araba içinde yayımlandı
Merhabalar,
Missouri eyaletinde turist olarak ehliyet almayi deneyimleyen var mi acaba? SSN olmadan ehliyet alma şansımiz var mi?
Bir de bizim ehliyet burada kaç gün oluyor? Net birsey bulamadim internette. -
RE: Turist Vizesiyle ABD'ye girdikten sonra verilen kalış süresi (I-94)Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@epsilon05 bu sorunun yanıtını ben de merak ediyorum açıkcası. Siz bilgi sahibi olabildiniz mi?