• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Enver TANHAN
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Enver TANHAN

@Enver TANHAN

2020 yılında da green card tahlilisiydik ancak pandemiden dolayı mülakat alamamıştık. Kısmet bu seneymiş

5
    İtibar
    45
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Enver TANHAN Takip etme Takip Et

Enver TANHAN tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Sabah 8:30 randevumuz için 8:10 gibi gittik ama Öncelikle para yatırıp sonrasında evrakları teslim ettik. E devletten almış olduğum adli sicil kaydı resmi belge sekmesini seçmediğim için kabul edilmedi.Sorunsuz konsolosluğa girebilmek için bana bir kart verdiler.Konsolosluğun karşisinda bodrum katında telefonuma gelen kod ile e devletten resmi belge sekmesini tıklatıp istedikleri belgeyi çikarttim.Saat 10:00 gibi evrakları teslim ettim. Yaklaşik 1 saat bekledikten sonra mülakatımız 5 dk kadar sürdü. 4 kişilik bir aileyiz. Asıl talihli olan eşime mevcut işini ve hangi eyalete gidip ne yapmak istediğim soruldu. Bana da de buradaki işimi sordu.Öncelikle sağ elimizi kaldırıp her şeyin doğru olduğuna dair yemin ettik.Benim, eşimin ve 15 yaşındaki oğlumun parmak izi alındı. 11 yaşındaki kızımın alınmadı. Sonrasında onaylandığı bilgisini verdi görevli.11:30 gibi işlemimiz tamamlanmıştı.

Herkese süreçlerinde başarılar diliyorum.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      E
      Enver TANHAN

Enver TANHAN tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Sabah 8:30 randevumuz için 8:10 gibi gittik ama Öncelikle para yatırıp sonrasında evrakları teslim ettik. E devletten almış olduğum adli sicil kaydı resmi belge sekmesini seçmediğim için kabul edilmedi.Sorunsuz konsolosluğa girebilmek için bana bir kart verdiler.Konsolosluğun karşisinda bodrum katında telefonuma gelen kod ile e devletten resmi belge sekmesini tıklatıp istedikleri belgeyi çikarttim.Saat 10:00 gibi evrakları teslim ettim. Yaklaşik 1 saat bekledikten sonra mülakatımız 5 dk kadar sürdü. 4 kişilik bir aileyiz. Asıl talihli olan eşime mevcut işini ve hangi eyalete gidip ne yapmak istediğim soruldu. Bana da de buradaki işimi sordu.Öncelikle sağ elimizi kaldırıp her şeyin doğru olduğuna dair yemin ettik.Benim, eşimin ve 15 yaşındaki oğlumun parmak izi alındı. 11 yaşındaki kızımın alınmadı. Sonrasında onaylandığı bilgisini verdi görevli.11:30 gibi işlemimiz tamamlanmıştı.

Herkese süreçlerinde başarılar diliyorum.

E
      Enver TANHAN
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan cevap için çok teşekkür ederim

E
      Enver TANHAN

@gucarslan Merhabalar 2 Nisan Ankara'da olan green card randevumuz 30 Nisan a ertelendi.30 Nisan'da mülakat için hangi evrakları yenilememiz gerekir

E
      Enver TANHAN

@merlin sanırım benim de böyle bir problemim var

E
      Enver TANHAN