@sharm @ikizbabasi cok tesekkurler cevaplar icin.
Dedigim gibi ben dijital pazarlama ve grafik tasarim alanlarinda calisiyorum. Oraya gittigim zaman, is basvurulari yaptigimda, diplomama ve is tecrubeme baktiklari zaman, sanirim diplomami tanimiyorlar. is tecrubesi olarak, global bir firmada calistim fakat su an kendi islerimi yapiyorum. oraya gittigimde alanimda kolay is bulmam icin sizce tekrar global bir firmada ise girmeli miyim yoksa, cok da farki olmaz mi?
blamont tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells tesekkurler cevap icin. isim soyisim yerine onun dayisinin adini yazdim, yani hane sahibinin adi soyadi. Sadece ben ve arkadasim kullancak bu adresi. Bu durumda sorun olmaz umarim

blamont tarafından gönderilen son iletiler
-
@crazycells tesekkurler cevap icin. isim soyisim yerine onun dayisinin adini yazdim, yani hane sahibinin adi soyadi. Sadece ben ve arkadasim kullancak bu adresi. Bu durumda sorun olmaz umarim

-
Arkadaslar ABD deki perminant residency bolumune abd de dayisi olan bir arkadasimin adresini yazdim. Arkadasima da green kart cikti ve o da dayisinin adresini yazdi yani ikimizde ayni adresi yazdik. Bir sorun olur mu?
cok yararli bir forum yardimlasan herkese cok tesekkurler.
-
@sharm @ikizbabasi cok tesekkurler cevaplar icin.
Dedigim gibi ben dijital pazarlama ve grafik tasarim alanlarinda calisiyorum. Oraya gittigim zaman, is basvurulari yaptigimda, diplomama ve is tecrubeme baktiklari zaman, sanirim diplomami tanimiyorlar. is tecrubesi olarak, global bir firmada calistim fakat su an kendi islerimi yapiyorum. oraya gittigimde alanimda kolay is bulmam icin sizce tekrar global bir firmada ise girmeli miyim yoksa, cok da farki olmaz mi? -
@ikizbabasi tesekkurler cevap icin, peki diyelim ki abd ye 2020 eylul de gittim, ve 2 sene calismamis olarak. bu durumda is bulma konusunda sorun olur mu? kendi alanimda? Dijital pazarlama ve grafik tasarim yapiyorum
-
arkadaslar merhaba case numaram 22xxxxx
Benim sorum calisma bolumu hakkinda. 1 senedir herhangi bir yerde calismiyorum, 2014 agustos-2018nisan ayina kadar bir sirkette calistim. forumda bir yerde son 4 senede en az 3 yil calisilmis olmasi gerekiyor diye bir yazi okumustum. Bu hangi durumda karsima cikacak? ds260 i doldururken son 4 sene baz alinacak yoksa abd ye gidip is aradigimda mi?
suan kendi islerimi yapiyorum ama resmiyette degil. sirket acsam, kendi isimi yapsam, bu da tecrube olarak sayilir mi?Cevaplariniz icin cok tesekkurler.