• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ersinbicil
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 17
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ersinbicil

@ersinbicil

4
    İtibar
    21
    Profil Görüntülemeleri
    17
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ersinbicil Takip etme Takip Et

ersinbicil tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Herkese Merhaba,

Bizde EB3 Skilled worker visa icin basvurumuz devam ediyor.,

LC ( ETA9089) : MAY-2023
      I-140 : August 2024
      NVC - DS261 onay bekleniyor : 1 adet belgemiz eksik oldugu icin tekrar gonderdik.( Ekim 2024)
      Vize mulakat Ankara :

Ankara da Konsolosluk gorusmesi icin tahmini ne zaman olabilir. Visa bulletin de bizim tarihimiz uygun oldugunda ne kadar sure de Ankara konsolosluktan haber geliyor mulakat icin ? benim durumda olupta hala bekleyen var mi ?

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      E
      ersinbicil

@tufank Tesekkurler Tufan bey.

E
      ersinbicil

ersinbicil tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

@Muhammed-Aktuğ Merhaba Muhammed, 2 hafta içerisinde geleceğini düşünüyorum. Tabii Ankaranın yoğunluk durumuna göre de bu tarihler değişkenlik gösterebilir.

DQ tarihin 1 haziran 2024 mü?

E
      ersinbicil
    • RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

@Ceycey-0 Merhaba Ceycey, Tebrikler ve bol sans diliyorum. Okudugum bilgilere gore Sizin Kategori EB1 ( 1 st ) Dogru mu? Sizin DQ 23 Agustos 2023 te kabul edildi ve 16 ay sonra ( 04 Aralik 2024 te ) size interview tarihi verildi dogru mu ? Cunku Visa bulletin de EB1 ( 1st) surekli Current. EB3 vize icin DQ olduktan sonra kac ay beklenilir acaba EB3 skilled worker icin.

E
      ersinbicil
    • RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

Tufan bey, eksik kelime yazmisim. Cinsiyet yanlis yazilirsa sorun olur mu.

E
      ersinbicil

Herkese Merhaba, DS-260 formunda Cocugun cinsiyeti yanlis yazilirsa, bir problem olur mu? bilgisi olan var mi ?

E
      ersinbicil

@Ceycey-0 Ceycey, dogum gununun yanlis girildigini nasil fark ettiniz. Eger yanlis girilmeseydi sizce daha erken bir zaman da mi interview olurdu ? Ayrica EB1 her zaman current olan bir kategori. Sizde boyle ise bizim gibi EB3rd olanlar |Ankara da interview icin kac yil beklerler dusunemiyorum.

E
      ersinbicil

@Ceycey-0 Merhaba Ceycey, sizin kategoriniz EB-1 dogru mu? Ayrica DQ Agustos 2023 te olduktan 16 ay sonra mi interview e cagirildiniz ?

E
      ersinbicil

@Duygu-Çelik Duygu Hanim, Evlilik cuzdaniniz ile alakali bir sorum olacak. butun sayfalari mi scan ettiniz ve gonderdiniz ? bizim 2 defa reject oldu.

E
      ersinbicil

@Duygu-Çelik Merhaba Duygu Hanim, tesekkurler bilgi icin. Umarim kisa surede gorusmeye gidersiniz.

E
      ersinbicil

@tufank Tufan bey, uluslararası aile cüzdanının fotoğraflı ve yazılı kısımlarını taratıp yükledik ama yine reject yedik. Bu sefer tum sayfalari scan ettik. umarim bir sorun cikmayacaktir

E
      ersinbicil

Tufan Bey teskkur ederim. Forum da yeni oldugum icin farkli basliklarda olunca gorulebilir seklinde dusunmustum.

Turkiye de bizim gibi durumda olup cok uzun sure Konsolosluk gorusmesi bekleyen var mi acaba.

Tufan bey ayrica evlilik cuzdaninin ben sadece islenmis olan sayfalarini eklemistim ( ingilizceye cevrildi) ve NVC den reject yedim ( Evlilik cuzdani normalde 16 sayfa ama ben sadece 6 sayfasini eklemistim_). Acaba tum sayfalarini mi scan etmemiz gerekiyor. Ya da Apostille mi edilmesi gerekiyor. bu konu hakkinda bilginiz var mi

E
      ersinbicil