@fahriakc Evet dediğiniz gibi bu kadar detaylı bir takip gerektiğini de yeni öğreniyorum malesef. İzlediğimiz youtube videolarının da bir çoğunda bu konudan bahsedilmiyor idi nedense. Görülen o ki sadece kazanan olmak yetmiyor numaranızın da bu konuyu desteklemesi gerekiyor anladığım kadarı ile. KCC talimat gönderdi dediniz o konuyu nereden takip ediyorsunuz acaba ?
Olcay kayıhan
@Olcay kayıhan
Olcay kayıhan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Ds 260 formumuzu doldurup eksiksiz yolladık case number ımız 34900 ama hala mülakat için bir email almış değiliz bundan sonra yine de gelme ihtimali var mıdır sizce konu hakkında bilgisi olan ?
Olcay kayıhan tarafından gönderilen son iletiler
-
@Emre-Kurtulmuş Selamlar tabi ki tekrar deneyeceğiz fakat numaramız bu kadar yüksekken zaten elimizden bir şey gelir miymiş ki daha iyi takip edersiniz dediniz anlatılanlara göre konu bizim için başlangıç ta kapanmış zaten hiç şansımız yokmuş ki.
-
@fahriakc Evet dediğiniz gibi bu kadar detaylı bir takip gerektiğini de yeni öğreniyorum malesef. İzlediğimiz youtube videolarının da bir çoğunda bu konudan bahsedilmiyor idi nedense. Görülen o ki sadece kazanan olmak yetmiyor numaranızın da bu konuyu desteklemesi gerekiyor anladığım kadarı ile. KCC talimat gönderdi dediniz o konuyu nereden takip ediyorsunuz acaba ?
-
@fahriakc DV2024 Talihlisiyiz ve numaramızın büyük olmaı sebebi ile bu işin olmayacağını yeni öğreniyorum malesef bu konu hakkında yapılabilecek bir şey yok mu acaba?
-
@Yaman-0 Selamlar yeni üye oldum ama DV 2024 talihlisiyim Ayrıca yeni üye olduğumdan bilgilerimizi nereye dolduruyoruz bilmiyorum. Anladığım kadarı ile Dv2024 e seçilmiş bile olsak mailimiz nmaramız yüksek olduğundan mı gelmiyor ?
-
Ds 260 formumuzu doldurup eksiksiz yolladık case number ımız 34900 ama hala mülakat için bir email almış değiliz bundan sonra yine de gelme ihtimali var mıdır sizce konu hakkında bilgisi olan ?