• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Demir Ünlüsoy
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Demir Ünlüsoy

@Demir Ünlüsoy

1
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Demir Ünlüsoy Takip etme Takip Et

Demir Ünlüsoy tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@tufank, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Demir-Ünlüsoy hayır yenilemelerde sizden istenen ne ise o belgeleri eklemeniz yeterli. Gönderdiğim konu başlığını inceleyebilirsiniz.

Uygun görülürse mülakatsız yenileme yapılacaktır.

Tamam cok tesekkur ederim hizli cevaplar icin.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

Demir Ünlüsoy tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaslar Ptt ile isyeri adrese teslim secenegi secilmesi durumunda isyeri adresimdeki firma calisani teslim alabilir degilmi? Bileniniz varmi acaba?

Birde olaki teslim edilmedi PTT subede kac gun bekletilir ve sonrasinda konsolosluga geri mi gider yada nereye gider?

10 gun sonra tatilden donulecek olma durumunda konsolosluga geri donecekse 10 guns sonra bizzat teslim almak mumkunmudur ? Yani kaybolmaz yada imha edilmez umarim?

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

@dubliner, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Demir-Ünlüsoy Hollanda’dan. Ama bu benim Hollanda’dan aldığım 5. vizem. Hep aynı ülkeden vizeyi almak süreyi her defasında uzatıyor genelde.

Anladim kardesim tesekkur ederim peki, gitsen de gitmesen de surekli hollanda turistik vizesine biter bitmez basvurarak mi eninde sonunda 5 yila cikarmayi basardin?

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

@dubliner, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@ATS16 Benim seyahat profilim iyi. 2 yıl önce aldığım İngiltere vizem var. Defalarca aldığım ve halen süresi dolmamış 5 yıllık Schengen vizem de var. Ama sorun şu ki 2 ay sonra randevum var ve ben işimden istifa etmiş bulunmaktayım. Burada bir arkadaş da görüşmeye gitmemi tavsiye etti ama ne yapacağım bilmiyorum. Almanya’ya yerleşme aşamasındayım ama şu an işsiz görünüyorum. Red alsam sorun olur mu ?

Merhabalar, hangi ulkeden 5 yillik schengen aldiniz rica etsem soylerseniz cok memnun olurum?

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

@arkinist, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

merhaba

bugün eşim vize görüşmesine girdi. sonuç vize onaylandı.

nereye gideceksin kiminle gideceksin demiş. Benim daha önce vizem vardı. Newyork' a eşimle gideceğiz. onun vizesi var demiş. cocuk var mı demiş var. O gelecek mi? Hayır demiş. Eşiniz evraklarını getirdiniz mi demiş? o da hayır getirmek gerektiğini bilmiyordum demiş. Pasaporta Bakmış. Vİze onaylandı demiş.

Profil : 45 yaşında, 20 yıldır çalışıyor. Çok fazla yurt dışı çıkışı var. Aktif schengen' i de var. 1 yıllık.

Çıkışta bir aile ile sohbet ettik.
      Yeşil pasaportlular. Baba da daha önce vize varmış. cocuklarının biri14 yaşından küçük olduğu için posta ile almışlar.
      diğer çocuk 17 yaşında ve anne görüşmeye girmişler. Eşimle aynı sorular. ekstra akrabanız var mı demiş, var demişler. Red almışlar.

Ekstre akraba nedemek? Amerikada yasayan akrabami ? Yoksa seyahate eslik edecek akrabami? Yoksa baska bir durum mu anlamadim.

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

@charon, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Demir-Ünlüsoy vize yenileme de sadece istenen belgeleri yollayin.

Ekstra belgeler gecikme yaratir.
      Hatta bu konuyla alakali Instagram storysi bile yapmislardi 😂

Teşekkürler, mantıklı da. ekstra belge olarak Ptt kargo talimatları mecburen ekstra olucak çünkü istenilen belgelerde yazılmamış olsa da PTT talimat sayfasının altında bu belgeyi başvuru dosyanıza ekleyin diye yazmış.

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

@Demir-Ünlüsoy hayır yenilemelerde sizden istenen ne ise o belgeleri eklemeniz yeterli. Gönderdiğim konu başlığını inceleyebilirsiniz.

Uygun görülürse mülakatsız yenileme yapılacaktır.

Tamam cok tesekkur ederim hizli cevaplar icin.

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

@Demir-Ünlüsoy Turistik gezi için genelde herhangi bir belge talep edilmiyor. Ama destekliyici bazı belgeleri yanınızda götürmenizde sakınca yok. Görevli istemeden sunmamaya özen gösterin yeterli. Eski pasaportlarınız varsa mutlaka götürün, içerisindeki vizeleri görmek isteyebilirler, bu size avantaj sağlar. Bunun dışında, iş, okul vb. sizi ülkeye bağlayan tüm belgeleri yanınızda götürebilirsiniz.

Destekleyici belgeler kısmını ve bağlantılı sayfaları okuyabilirsiniz: https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/

Tesekkurler fakat bireysel ve tek kisi olarak posta yolu ile eski turistik vizeyi yenileme yonteminde destekleyici belge ekleyip eklememek mi daha iyidir onu sormustum.

Genel vize talimatlarinda destekleyici belge ekleyebilirsiniz derken B tipi talimatlarda postayolu ile yenilemeye hak kazandiysaniz sadece istenen belgeleri gonderin diye yazmis. Birbirine zit iki ayri talimat kafa karistirdi ondan soruyorum.

Niyet mektubu yazmak gerekirmi mesela?

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

@Demir-Ünlüsoy mülakatsız vize için ne isteniyorsa mailde onları eklemeniz yeterli. Vizenizi mi yeniliyorsunuz ya da çocuğunuz için mi vize alacaksınız?

şu başlıkları incelemenizde fayda var:

https://yesilkartforum.com/forum/post/282611

https://yesilkartforum.com/forum/post/50058

Sadece vize yenileme posta yolu ile. cocuk yok.

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

@Demir-Ünlüsoy Turistik gezi için genelde herhangi bir belge talep edilmiyor. Ama destekliyici bazı belgeleri yanınızda götürmenizde sakınca yok. Görevli istemeden sunmamaya özen gösterin yeterli. Eski pasaportlarınız varsa mutlaka götürün, içerisindeki vizeleri görmek isteyebilirler, bu size avantaj sağlar. Bunun dışında, iş, okul vb. sizi ülkeye bağlayan tüm belgeleri yanınızda götürebilirsiniz.

Destekleyici belgeler kısmını ve bağlantılı sayfaları okuyabilirsiniz: https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/

Mulakkaat icin degil, Sadece posta yolu ile belge gonderiminde istenilen belgeler disinda destekleyici belge gerekip gerekmedigini sormustum. Yanlis anlasildi. Tavsiyeniz ne olur acaba?

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy

@Demir-Ünlüsoy hayır sadece confirmation page gerekli. Diğer sayfalar sizin kontrol etmeniz için ve zaten üst başlıkta “mülakata getirmeyin” şeklinde bir uyarı mevcut.

Harikasiniz cok tesekkur ederim.

Istenilen belgeler listesi disinda destekleyici belge eklesemmi eklemessemi bilemedim cunku gelen talimatlarda genel vize turleri talimatlarinda posta ile destekleyici herangibir belge gonderebilirsiniz yaziyor, ama asagida B visitor talimatlarinda ise hem eger mulakaatsiz gorusmeye hak kazandiysaniz sadece istenilen belgeleri gonderin yaziyor.

Bu iki birbirine zit talimattan anlasilan istenmeyen herangibir belge gondermenin dogru olmayacagi yonunde. Tavsiyeniz ne olur acaba?

Demir Ünlüsoy
      Demir Ünlüsoy