@dwtb, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
Arkadaslar merhaba, 23 Eylul'de B1/B2 randevum var ve bazi sorularim var.
1 - Randevu icin sadece Pasaport, 1 Amerikan vizesine uygun biyometrik pasaport ve DS160 confirmation sayfasini goturuyoruz dogru mu?
2 - Ek belge olarak 2024 Agustos'da katilmak istedigim bir etkinlik vardi, fakat bu etkinlige yakin randevu tarihi bulamadigim icin gidemedim. Fakat bu etkinligin Avrupa'da olan bir versiyonuna sirket (duzenleyen) tarafindan davetiye aldim ve sirketim (calistigim) tarafindan vize mektubu duzenlendi. (Ayni etkinlik, sadece Avrupa'da yapiliyor) randevuma bu vize mektubu ve davetiyeyi goturursem bir artisi olur mu? Sorarlar ise etkinligin 2025'de Amerika'da duzenlenecek olana katilmak istedigimi belirtecegim. Yine oradan davetiye alacagim vizem oldugu takdirde (malesef vize randevusu alamadigimiz icin yetismedi bu seneyi vurgulamayi planliyorum)
3 - Pasaportum bos degil, daha once 12 ay icerisinde 2 kere Guney Kore, 2 kere Japonya ve 1 kere Hong Kong (pul) damgalari var.Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim, cok tesekkur ederim.
"biyometrik pasaport" demisim, fotograf olacakti.
Ayrica bir vize ajansiyla gorustugumde bunlara cok gerek olmadigini soyledi. Siz ne dusunuyorsunuz?