• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Beerat
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Beerat

@Beerat

1
    İtibar
    7
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Beerat Takip etme Takip Et

Beerat tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Anladim cok tesekkur ederim.
      basvuruyu yapabiliyorum, calisma izni - ssn - ve yurtdisi seyahat izin belgem basvurumdan sonra geliyor fakat GC esas tarih Tablo A ne zaman kapsarsa o zaman isleme aliniyor ve onaylaniyor.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      B
      Beerat

Beerat tarafından gönderilen son iletiler

• RE: I-131 Advance Parole ile seyahat

Merhabalar konusu tam olarak burasi bilmiyorum ama, benim I-485 formun icerde ve hatta dun parmak izi icin randevu tarihimide postaladilar. fakat benim acil olarak Turkiye'ye donmem gerek. bana soyle bir yol gosterdiler, 1-800-375 52 83 numarali telefonu arayip Advance Parole icin ve acil yurt disi cikis izni talebi icin randevu olusturabilirmisiz. bunu aranizda daha once yapan oldumu.? telefonda hangi konu basligi altinda randevu olusturmam gerek telefonda neler soylemem gerek vs biraz on bilgi almak amaci ile soruyorum. simdiden teskkurler.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      B
      Beerat

Anladim cok tesekkur ederim.
      basvuruyu yapabiliyorum, calisma izni - ssn - ve yurtdisi seyahat izin belgem basvurumdan sonra geliyor fakat GC esas tarih Tablo A ne zaman kapsarsa o zaman isleme aliniyor ve onaylaniyor.

B
      Beerat

@btek14 Biraz once avukatimla konustum benim basvuru tarihim 27 jan 23 yani suan basvurabiliyormusum. 6 aydan daha fazladir tablo A yi takip ettim bosubosuna. burda bi yerde okudum denk geldide arastirdim. binevi bu forum sayesinde fark ettim.
      Ama sizin dediginiz Green card icin her turlu tabla A da ki tarih gelemeli kismini anlamadim.
      Ben suan I-485 i doldurup basvuruyu yapabiliyorum Tablo B ye gore.

B
      Beerat

Merhabalar uzun zamandir bu topic i takip ediyorum
      benimde bir sorum olucakti.?
      sizler Turkiye de ikamet ederken bu islermleri takip ettiginiz bultende baktiginiz katagori : A. FINAL ACTION DATES FOR EMPLOYMENT-BASED PREFERENCE CASES nu tapla dimi.?
      Benim sorum su ben suan Amerika da ikamet ediyorum ve I-485 formunu iveri vermek icin tarihin denk gelmesini bekliyorum. Benimde takip etmem gereken tabloda ayni mi yoksa - B. DATES FOR FILING OF EMPLOYMENT-BASED VISA APPLICATIONS bu tabloyu mu takip etmem gerek.

Tesekkurler

B
      Beerat