• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Batuhan Aksoy 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Batuhan Aksoy 0

@Batuhan Aksoy 0

0
    İtibar
    47
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Batuhan Aksoy 0 Takip etme Takip Et

Batuhan Aksoy 0 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dosyamı taşımak için 6 defa mail yolladım her seferinde aynı cevabı yolluyorlar. Adresimi de yolluyorum ama anlam veremedim vizem, pasaportum vs eksiksiz. Gönderdikleri mail bu.
      Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

Ben bir de Avustralya’da evlendim. Add applicant yaptım. Kendi dosyama eklemedim açtırmamak için ama dosyamı taşırsam eşimde benimle birlikte otomatik olarak mı taşınır? Tabii taşıyabilirsem.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Batuhan Aksoy 0
      Batuhan Aksoy 0

Arkadaşlar merhaba, ben ds-260 formunu doldururken mülakat yerini Sydney seçtim. Emin olmak için KCC’ye mail attım fakat attıkları mailde mülakat yeriniz Ankara dediler.
      Your interview location is Ankara and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
      Şu an nasıl bir yol izlemeliyim? Dosyamı Sydneye mi taşımam gerekiyor? Çünkü burada yaşıyorum.

Batuhan Aksoy 0
      Batuhan Aksoy 0

Arkadaşlar, mülakat yerimi Avustralya’da seçtim çünkü ikametgahım burada artık. Fakat DS-260’da şuanki adresim TR olaraktı fakat mülakatı Sidney seçmiştim. Teyitlemek için KCC’ye mail attım böyle bir cevap geldi. Tam anlayamadım ne demek istediğini. Açıklayabilir misiniz?
      Thank you for your inquiry.
      The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions.

Batuhan Aksoy 0
      Batuhan Aksoy 0

@EzgiLera Teşekkürler. Mülakat yeri için mail yolladım.

Batuhan Aksoy 0
      Batuhan Aksoy 0

@cttl Çok teşekkür ederim cevabınız için. Evlenip add applicant yapıp current olduğumda konsolosluğa bildireceğim. Aklım hala current mevzusunda, 24xxx olan birisi Avusturalya da kasımda girmiş. Bakalım süreç nasıl işleyecek.

Batuhan Aksoy 0
      Batuhan Aksoy 0

Arkadaşlar, merhaba. Türkiye’de iken Green Card kazandım. Fakat Work and Holiday ile Avustralya’ya gidecektim o yüzden mülakat yerini Sidney olarak seçtim. Bu problem yaratır mı?
      Ve formu doldurduğumda ilişkim olmasına rağmen single olarak doldurdum. Fakat erkek arkadaşım da Avustralya’ya geldi ve burada evlenme kararı aldık. İkimizde homoseksüeliz. Burada evleneceğiz. Araştırmama göre USA, bu ülkede evliliği tanımakta. Evlendikten sonra partnerimi current olmadan add applicant yerinden eklemeli miyim?
      Bir de bir video izledim, oradaki insanlar sıralamanız ne olursa olsun Avustralya’da çok kişi girmediği için Kasım’a kadar mülakatları bitiriyor dediler. O yüzden sıranız erken gelir. Fakat benim sıram EU28XXX. Erken gelmesi olası değil gibi, yanlış bilgi gibi geldi. Çünkü benim sıram current olmuyor. Bu konularda beni aydınlatır mısınız? Çok teşekkürler.

Batuhan Aksoy 0
      Batuhan Aksoy 0