@sercanberb merhaba ds 160 1 seferlik olabgunceleme hakkinizi kullanirken randevu tarihinizi etkilemedi degil mi
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
C
ceys82 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@SUAT-GUNAY merhaba gorusmeniz gerceklesti mi bir defa ya mahsus olmak uzere id yi guncelledigimiz zaman randevu tarihimizi kaybetmiyoruz degil mi
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba benim de bir sorum olacak ben 17 yaşındayım texasta düzenlenecek robotik yarışmasına bir takımla birlikte katılacağım masrafları karşılayacak kişi için self yani kendimi işaretledim ama masrafları ödeyecek kişi babam ekim ayında randevuö var ds160 sitede sadece bu bilgiyi güncellemek adına formu değiştirmeme gerek var mı? Yoksa yeni form doldurup sistemde değiştirmeyip mülakatta yeni ıd numaralı olan formumu vereyim direkt eğer sistemden ıd yi değiştirirsemde randevumu iptal eder mi şimdiden cevap için teşekkürler