• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ildorado
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    I
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ildorado

@ildorado

14
    İtibar
    35
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İzmir - Ayvalık - İstanbul

ildorado Takip etme Takip Et

ildorado tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar,

CN'im 44XX, dosyam Viyana'ya taşındı. Haberi dün öğleden sonra geldi. Görüşme tarihim 14.11.2024
      Süreç şu şekilde gelişti, önce KCC'den denedim, başarılı olamadım, numaram current oldu, current olduğum için artık süreci taşıma yapmak istediğim konsolosluk ile halletmem gerekiyordu, toplam 5 mail yollamadan Viyana başvurumu kabul etti.
      Viyana'ya ulaşmak için kullanılması gereken mail adresi; [email protected]
      Bundan sonra yapılması gereken sağlık randevusu almak. Sağlık kurumunun mail adresi; [email protected]
      Ve tabii belgeleri hazırlamak..
      Herkese bol şanslar..

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      I
      ildorado

Bütün foruma selamlar, bu bir deneme iletisidir. @gucarslan ’a desteği için tekrardan teşekkürler, benim gibi DV2025 talihlisi herkese bol şanslar!

I
      ildorado

Herkese selamlar, current olduktan sonra dosya taşıma hakkında Viyana Konsolosluğu’na atılacak mail hakkında öneri verebilecek kimse var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler, şimdi sahada olan Türkiye’nin güçlü kadınlarına başarılar!

I
      ildorado

ildorado tarafından gönderilen son iletiler

Herkese selamlar,

CN'im 44XX, dosyam Viyana'ya taşındı. Haberi dün öğleden sonra geldi. Görüşme tarihim 14.11.2024
      Süreç şu şekilde gelişti, önce KCC'den denedim, başarılı olamadım, numaram current oldu, current olduğum için artık süreci taşıma yapmak istediğim konsolosluk ile halletmem gerekiyordu, toplam 5 mail yollamadan Viyana başvurumu kabul etti.
      Viyana'ya ulaşmak için kullanılması gereken mail adresi; [email protected]
      Bundan sonra yapılması gereken sağlık randevusu almak. Sağlık kurumunun mail adresi; [email protected]
      Ve tabii belgeleri hazırlamak..
      Herkese bol şanslar..

I
      ildorado

@deebee cevabınız ve vaktiniz için teşekkürler.. bir sorum daha olacak, yakın zamanda Viyana’dan aldığım dosya taşıma mailime cevap şu şekildeydi, mail başlığında da cn’im 2025 açıkça gözükecek şekilde bulunmaktaydı..
      thank you for your nice email.
      Unfortunately all our DV slots are full and we cannot accept any more DV cases.
      We are sorry that we cannot accommodate your request.
      sizce yılı 2024 mü sanıp böyle bir cevap verdiler yoksa gerçekten böyle bir durum var mıdır?

I
      ildorado

Selamlar, tüm talihlilere öncelikle bol şanslar.. CN’im alttan olacak şekilde 4.5k’ya oldukça yakın.. case’imi en garanti olduğunu düşündüğüm (daha doğrusu forumun düşündüğü) Viyana’ya taşıma adına hem KCC hem de Viyana ile mailleşmelerim oldu ama olumlu bir sonuç alamadım. Anlık durumda ise case’im KCC’de gözükmekte ve CN’im current. Mail yollamalarıma KCC’den mi Viyana’dan mı devam etmeliyim? Bunun yanı sıra askerlik konusu ile ilgili de bir sorum olacak tecrübeli forum sakinlerine.. Şubat 2025’e kadar tecilim gözüküyor, tarihi geçirmem görüşmeye Ankara’da girmem durumunda bir sorun yaşar mıyım? Dosyamı Viyana’ya taşımayı başarabilirsem tarih gelmeden vize görüşmeme girmiş olur muyum? Cevaplarınız ve vaktiniz için şimdiden teşekkürler..

I
      ildorado

Herkese selamlar, current olduktan sonra dosya taşıma hakkında Viyana Konsolosluğu’na atılacak mail hakkında öneri verebilecek kimse var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler, şimdi sahada olan Türkiye’nin güçlü kadınlarına başarılar!

I
      ildorado

Bütün foruma selamlar, bu bir deneme iletisidir. @gucarslan ’a desteği için tekrardan teşekkürler, benim gibi DV2025 talihlisi herkese bol şanslar!

I
      ildorado