• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. hazel çakıcıoğlu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    H
    • Takip Edilenler 5
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hazel çakıcıoğlu

@hazel çakıcıoğlu

1
    İtibar
    41
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    5
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hazel çakıcıoğlu Takip etme Takip Et

hazel çakıcıoğlu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba. Ben de bu seneki green card çıkmış talihlilerdenim. Siteyi yeni keşfetmeye çalışıyorum. Ancak siteyi ve konuşulan konuları çok çözümleyemedim. Bunun için de kendimi oldukça kötü hissetim açıkçası. Lütfen yanlış başlığa yazdıysam ya da bir hatam varsa affedin. Ben sadece green cardla ilgili formu doldurdum ve beklemedeyim. Nasıl ekstra bir aksiyon almam gerek, nasıl hareket etmelyim, yazılanları nereden okumaya başlamalıyım bilememekteyim. Dışarıdan bu işleri yapan arkadaşlardan destek talep ettiğimde ücrete mukabil olduğunu söylemekteler. Tavsiye ve görüşlerinize sonsuz açığım. Herkese iyi hafta sonları dilerim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      H
      hazel çakıcıoğlu

hazel çakıcıoğlu tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba. Ben de bu seneki green card çıkmış talihlilerdenim. Siteyi yeni keşfetmeye çalışıyorum. Ancak siteyi ve konuşulan konuları çok çözümleyemedim. Bunun için de kendimi oldukça kötü hissetim açıkçası. Lütfen yanlış başlığa yazdıysam ya da bir hatam varsa affedin. Ben sadece green cardla ilgili formu doldurdum ve beklemedeyim. Nasıl ekstra bir aksiyon almam gerek, nasıl hareket etmelyim, yazılanları nereden okumaya başlamalıyım bilememekteyim. Dışarıdan bu işleri yapan arkadaşlardan destek talep ettiğimde ücrete mukabil olduğunu söylemekteler. Tavsiye ve görüşlerinize sonsuz açığım. Herkese iyi hafta sonları dilerim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      H
      hazel çakıcıoğlu