@İrem-Güzel uzatma olayı çok mantıklı kimsenin hakkı yanmamış olur 2021 le paralel olarak devam etmesi kimseye de zarar vermeyecektir...
alico tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@cancakicitr teşekkürler Allah gönlünüze göre versin kolaylıklar dilerim
-
@muhtaradana telegram grubunun tam adı nedir?
-
@crazycells ilginiz için yürekten teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar

-
@muhtaradana çok teşekkürler hocam iyi geceler
-
@tugbafurkan az önce baktım bende 11 adres var. bende en başta çok zorlandım. klavyede büyük harfe ve ingilizce karaktere dikkat edin ve 2 veya 3 adres yazıp 16 yaşınıza denk gelen tarihle kaydedip ilerlemenizi naçizane tavsiye ederim.
alico tarafından gönderilen son iletiler
-
@İrem-Güzel uzatma olayı çok mantıklı kimsenin hakkı yanmamış olur 2021 le paralel olarak devam etmesi kimseye de zarar vermeyecektir...
-
Sn crayzcell pasaportum ds 260 ta eski bordo pasaportum, kcc evrak mailindeki ise yeni yeşil pasaportumun olması problem oluşturur mu? Ds 260i actirmalimiyim?
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells ben su an mulakata katilmayacagimi belirtip diger tum belgeleri gonderdigim de hakkımı kaybetmis olmam degil mi?
daha sonrasinda belgerimi tamamladiğimda gonderip mulakata katilabilir miyim? -
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@crazycells pasaportu alma sürecim 3 ayı bulabilir.
-diğer aile bireylerinin belgeleri tam. asıl talihli ben değilim ailemin geri kalanının ve benim tam olan belgelerimizi göndermeli miyiz?
-kcc belgeri tam olarak gönderin yazmiş, geç gönderilen veya hiç gönderilmeyen evrak diğer aile bireylerinin mülakat alma durumunu nasıl etkiler? thanks... -
@Hakan-Kadioglu teşekkürler bu süreçte size de bol şans dilerim...
-
@bolatmali iki hafta kadar sürebilir
-
Sayın @crazycells bugün evrak e-maili aldık. asıl talihli eşim şuan benim pasaportum yok eşim ve çocuğumun belgelerini şimdi tam olarak, benimkini pasaport hariç gönderip,benim pasaportu daha sonrasında gönderirsem problem olur mu?
-
@huseyın-d cevap için çok teşekkür ediyorum hüseyin bey...dv2020 yolunda basarilar diliyorum...
-
@mstf teşekkürler bende adres eksik kcc den mail alma sürecimi etkiler mi acaba?