• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Aslıhan Bilge Solak
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Aslıhan Bilge Solak

@Aslıhan Bilge Solak

1
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Aslıhan Bilge Solak Takip etme Takip Et

Aslıhan Bilge Solak tarafından gönderilen en iyi iletiler

• Vize Dekontu ve Vize Ücreti Geçerlilik Süresi

Merhabalar,

ABD vizesine başvuru içim formu doldurdum şu an vize ücreti ödeme aşamasındayım. Tahminin randevu için de Mart-Nisan 2026 gibi bir tarih veriyor.

Biraz önce tesadüfen şunu gördüm. “1 Ekim 2022 tarihinde veya sonrasında yatırılan tüm göçmen olmayan vize başvuru ücreti (MRV ücreti olarak da bilinir) ödemeleri, bu ücretin ödenmesine ilişkin makbuzun düzenlendiği tarihten itibaren 365 gün boyunca geçerlidir. "

Ben şu an ücreti yatıracağım ve randevuma yaklaşık 1,5 sene sonra gideceğim. Bu arada vize ücreti makbuzu geçersiz sayılacak. Bu durumda ne yapmam gerekiyor, tekrar para mı yatırmak zorundayım, yoksa bu işin başka bir çaresi var mı?

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      Aslıhan Bilge Solak
      Aslıhan Bilge Solak

Aslıhan Bilge Solak tarafından gönderilen son iletiler

• Vize Dekontu ve Vize Ücreti Geçerlilik Süresi

Merhabalar,

ABD vizesine başvuru içim formu doldurdum şu an vize ücreti ödeme aşamasındayım. Tahminin randevu için de Mart-Nisan 2026 gibi bir tarih veriyor.

Biraz önce tesadüfen şunu gördüm. “1 Ekim 2022 tarihinde veya sonrasında yatırılan tüm göçmen olmayan vize başvuru ücreti (MRV ücreti olarak da bilinir) ödemeleri, bu ücretin ödenmesine ilişkin makbuzun düzenlendiği tarihten itibaren 365 gün boyunca geçerlidir. "

Ben şu an ücreti yatıracağım ve randevuma yaklaşık 1,5 sene sonra gideceğim. Bu arada vize ücreti makbuzu geçersiz sayılacak. Bu durumda ne yapmam gerekiyor, tekrar para mı yatırmak zorundayım, yoksa bu işin başka bir çaresi var mı?

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      Aslıhan Bilge Solak
      Aslıhan Bilge Solak