@gucarslan çok teşekkürler
Elifgul Aydin
@Elifgul Aydin
Elifgul Aydin tarafından gönderilen en iyi iletiler
Elifgul Aydin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@ea1925 merhaba, istanbul abd konsolosluğunu aradım, eğer evlilik vs gibi durumlar aynı kalmış ise, bir değişiklik yok ise, formu doldurup ödemeyi yaptığımız günden itibaren 1 yıl için geçerliymiş hakkımız,
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@Tugga Merhaba, abd vizemizi eşimle yenilemek için başvurmuştuk. Bugün evraklarımızı posta yoluyla gönderebilirsiniz maili geldi. Ancak avusturyaya kızımın green kart görüşmesi için 9 ocak tarihinde gideceğimiz için ve schengen vizesi başvurusu için durumlar çakıştı. Acaba pasaportumuzu göndersek mi göndermesek mi, yakın zamanda geri gelir mi pasaportlarımız bilemedik. Yazınızı okudum, siz seyahatleriniz bittikten sonra ABD vize yenilemesi için evraklarınızı göndereceğinizi yazmışsınız. Bir problem oldu mu acaba? Son tarih, ücreti yatırdıktan sonra max. 1 yıl diye biliyorum. Yanıt verirseniz sevinirim.
-
@gucarslan Merhaba,
4 Kasım ABD vize yenileme için DS160 formu gönderme
2 Aralık evrakları gönderebilirsiniz maili geldi.Ancak avusturyaya kızımın green kart görüşmesine 9 ocak tarihinde gideceğimiz için ve schengen vizesi başvurusu için durumlar çakıştı. Her an schengen için pasaportumu isteyebilirler. Acaba pasaportumuzu ABD vizesi için göndersek mi göndermesek mi, yakın zamanda geri gelir mi pasaportlarımız bilemedik. ABD vize yenileme süreci için evrakları onlara göndermek için bir son tarih var mı acaba?
-
@Tugga Merhaba, abd vizemizi eşimle yenilemek için başvurmuştuk. Bugün evraklarımızı posta yoluyla gönderebilirsiniz maili geldi. Ancak avusturyaya kızımın green kart görüşmesi için 9 ocak tarihinde gideceğimiz için ve schengen vizesi başvurusu için durumlar çakıştı. Acaba pasaportumuzu göndersek mi göndermesek mi, yakın zamanda geri gelir mi pasaportlarımız bilemedik. Yazınızı okudum, siz ne yapmıştınız?
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@Sini-sini
Merhaba,
@nura acaba yanıt verdi mi hangi ofiste AOS yaptığıyla ilgili?
Cevabı göremediğim için size yazayım dedim, teşekkürler