• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ömer Mert Bayraktar
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ömer Mert Bayraktar

@Ömer Mert Bayraktar

0
    İtibar
    11
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ömer Mert Bayraktar Takip etme Takip Et

Ömer Mert Bayraktar tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@gucarslan Issued olarak 11.06.2026 onaylandı

Gündem içinde yayımlandı
      Ömer Mert Bayraktar
      Ömer Mert Bayraktar
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@gucarslan evet. 11.06.2025 de "Issued" olarak onaylamışlar.

Gündem içinde yayımlandı
      Ömer Mert Bayraktar
      Ömer Mert Bayraktar

@gucarslan bey yorumunuz için teşekkür ederim. Açıkçası, en son mülakattan ayrılırken şimdi ne yapmam gerekiyor diye sordum. Bana bir kağıt verdiler, benim mülakatımı yapan bayan tecrübesiz gibiydi. Çünkü ben bu soryu sorduğumda anlatmak yerin bana bir kağıt verdi. Kağıtta, VFS Global- Vize başvuru merkezi ile ilgili evrakları gönderim yapabileceğime ait bilgi içeriyor ama adres kaydı açmam gerektiğini açıklayan bir bilgi yazmıyor. Lakin, işin garip tarafı kağıdın ing/tr açıklamaları farklı. Tr bölümde bu bilgiler içermiyordu. Ing evrakta, "Once your application processing is complete, your passport and/or visa will be returned to you via the documnt delivery option of your choice." When your passport is available at selected location you will receive an email that your passport is "Ready for pick up". Ben önceki AIS kaydını ptt yapabilmiştim ama meğersem orasının kullanımı kalkmış. Şimdi VFS global aradım. "Biz sadece hollandaya hizmet veriyoruz, Amerika yok dedi". VFS global veya yeni AIS sistemi üzerinde geldiğimde benden yeniden vize başvuru yapmamı istiyor. Hali hazırda başvuru durumu olan bir bölüm çıkmıyor. Ankara konsolosluğuna zaten ulaşamıyorum. Ne yapacağıma dair aklımda bir şey kalmadı.

Gündem içinde yayımlandı
      Ömer Mert Bayraktar
      Ömer Mert Bayraktar

Arkadaşlar merhaba, benim durumum biraz karışık. Green card vizem 11.06.2025 de onaylandı (issued). Lakin, tarafıma herhangi bir mail/sms gelmedi. Daha sonra öğrendim ki AIS üzerinden ptt de yaptığım kayıt geçersiz olmuş. Şimdi ben bu pasaportu nereden alacağım ve bunun için ne yapmam gerekiyor anlamadım. Adres belirtmem gerekiyorsa nereyi göstermem gerekiyor. İşleri bu noktadan sorna VFS global üzerinden mi yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Gündem içinde yayımlandı
      Ömer Mert Bayraktar
      Ömer Mert Bayraktar
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru bey merhaba, hallettim. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın. Belki aynı sıkıntıyı yaşayabilecek arkadaşlar için öneride bulunayım. Yönlendirme sayfasında hata veriyor. Bu yüzden ilgili adresi elle yazarak oluşturabilirsiniz. Saygılar...

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Ömer Mert Bayraktar
      Ömer Mert Bayraktar
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arakdaşlar merhaba, AIS kaydı oluşturmak için ilgili siteye girdiğim zaman, "Bu hizmet kanalı vasıtasıyla bu ülke için vize bilgi ve randevu hizmeti artık sağlanmamaktadır. Vize hizmetlerini nasıl alacağınız hakkında bilgi almak için lütfen https://www.usembassy.gov adresini ziyaret ediniz." hata alıyorum. AIS kaydı için çok vaktim kalmadı. Siz bu hatayı aldınız mı arkadaşlar?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Ömer Mert Bayraktar
      Ömer Mert Bayraktar