• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. DarK PaSSenGeR
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

DarK PaSSenGeR

@DarK PaSSenGeR

0
    İtibar
    2
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

DarK PaSSenGeR Takip etme Takip Et

DarK PaSSenGeR tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

@tufank teşekkürler hocam, yalnız ben üniversite study bölümüme de academic yazdım, bölüm adı yazmadım

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      D
      DarK PaSSenGeR

@tufank, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

@DarK-PaSSenGeR Lise eğitimi için "ACADEMIC" olarak girmiştim bu bilgiyi. Üniversite için de okuduğum bölümün adını girdim.

Bunun çok önemi olur mu bilmiyorum. yeniden form mu doldursam?

D
      DarK PaSSenGeR

@tufank, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

@DarK-PaSSenGeR lise bilgilerini de yazmalısınız, yani en azından ben o şekilde yapmıştım. yazılsa da yazılmasa da sorun olacağını sanmıyorum. istediğiniz kadar DS-160 formu doldurabilirsiniz ancak randevu aldıktan sonra , randevu bilgilerinde belirttiğiniz DS-160 form numarasını 1 sefere mahsus güncelleyebilirsiniz. ( randevuyu iptal etmeye gerek kalmadan)

Official U.S. Department of State Visa Appointment Service | United States (Domestic Visa Renewal) | English

buraya 1 kişi üye olsa yeterli. yeni grup randevusu oluşturarak aile üyelerinizi dahil edebilir ve randevu alabilirsiniz.

Teşekkürler. Kafamı karıştıran course of study bölümü. Rehberlik dökümanında academic vb gibi bir şey yazın denilmiş. Ancak bu sefer üni. bölümünü girdiğimiz bir yer olmuyor.

D
      DarK PaSSenGeR

@tufank Merhaba, eşim ve kedim için ayrı ds 160 formları doldurdum. Ödeme ve randevu için forumda ilgili başlığı bulamadım. Aile randevusu için nereyi incelemeliyim* Ödeme ve randevu hangi link üzerinden yapılıyordu?
      Bir de education kısmını yanlış doldurdum sanırım. Lise bilgilerini de yazdım. Sadece üniversite yeteli idi sanırım. Güncelleme için tek hakkım var sanırım ?

D
      DarK PaSSenGeR