• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. 156zeh
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    1
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

156zeh

@156zeh

-6
    İtibar
    12
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

156zeh Takip etme Takip Et

156zeh tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

merhaba. 2025 green card çekişilinde ismim cıktı. ds260 formunu doldurdum ve gönderdim. daha sonradan fark ettim ki anne kızlık soyadı yerine evlendiğinde ki soyadı yazmışım. sistemi tekrar açtırmak doğru mu değil mi bir bilgim yok. mülakat tarihi mi etkileyen bir yanlış mı bunuda bilmiyorum. bu aşamada ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      1
      156zeh
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

merhaba
      2025 green card çekilisiini kazandım. ds 260 formunda anne kızlık soyadı kısmını evlilik soyadını yazdım. dikkat etmeme ragmen gözümden kaçmış. ne yapmam gerek ? genelde herkes mülakat tarihi belli olunca değiştir diyor

1
      156zeh

156zeh tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ozgurs bunuda düşündük ama Türkiye’de soy isim değişikliği olacağı için tüm belgelerimde soyadım farklı olacak. Bununla uğraşmamak adına yapmadık pasaport social ceturity vb evraklar . Şuan Amerika’da süreç ilerleyecek ama kafamız karışık. Avukatımız herhangi bir sorun olmaz Amerika içinde evli olmanız yeterli dedi ama insan ister istemez kafasında sorun yaratıyor.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      1
      156zeh
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba eşime Loto çıktı. H2b vizesi ile amerikadayken evlenmiştik başvurumuzu kendi soyisimlerimiz ile yaptık . Ds260 formunu doldurduk. Türkiyede nikahımız yok resmî olarak . Ankara da görüşmeye gireriz diye düşündük ama 5300 lerde kalınca tekrar Amerika’ya geldik. 2024 talihlisiyiz. Süreci burda tamamlayacağız. Birçok evrak eksimiz var. Buradan nasıl evrak tamamlaya biliriz bunu bilmiyorum. Green card mülakatında Türkiye’de evli olmadığımız herhangi bir sorun teşkil eder mi? Bilgisi olan var mı ?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      1
      156zeh
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

merhaba. 2025 green card çekişilinde ismim cıktı. ds260 formunu doldurdum ve gönderdim. daha sonradan fark ettim ki anne kızlık soyadı yerine evlendiğinde ki soyadı yazmışım. sistemi tekrar açtırmak doğru mu değil mi bir bilgim yok. mülakat tarihi mi etkileyen bir yanlış mı bunuda bilmiyorum. bu aşamada ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz lütfen?

1
      156zeh
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

merhaba
      2025 green card çekilisiini kazandım. ds 260 formunda anne kızlık soyadı kısmını evlilik soyadını yazdım. dikkat etmeme ragmen gözümden kaçmış. ne yapmam gerek ? genelde herkes mülakat tarihi belli olunca değiştir diyor

1
      156zeh