• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. frejya
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 12
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

frejya

@frejya

9
    İtibar
    33
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

frejya Takip etme Takip Et

frejya tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD Yolunda Evlilik

@crazycells, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik

@frejya, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik

Merhabalar; Size durumumdan bahsedip bir kaç soru sormak istiyorum. Erkek arkadaşımla 4 senelik bir ilişkimiz var dv2020 ye beraber başvurduk bana çıkmış ona çıkmadı bizde evlenmeyi düşünüyoruz fakat şuan üniversite okumaktayız ve ailelerimiz karşısında biraz da olsa zaman kazanmak adına ben ds-260 formunu doldurmaya karar verdim. Case number 27XXX lerde.

1. Şuan süresi bitmiş bir yeşil pasaportum var onu yenilemeden ds260 da other travel doc. seçeneğini seçerek doldursam sorun olur mu ?
      2. Pasaportlarımızı kaç yıllık almamızı tavsiye edersiniz ?
      3. DS260 formunu doldurduktan ve gönderdikten sonra evleneceğiz, evlendikten sonra hemen konsolosluğu bilgilendirmeli miyim? Ya da mülakat tarihim belli olunca mı bilgilendirmeliyim o süreç tam olarak nasıl işliyor? Bizden hangi belgeler ne zamana istenecek özellikle evlendiğim için ayrı olarak eşimin de mülakata gelmesi için bir şey yapmalı mıyım?
      4. Tahmini olarak mülakat tarihi ne zamana gelir sizce ?

3.Siz formlari doldurup evlendikten sonra foruma tekrar yazin, surecte nerede oldugunuza gore sizi yonlendirelim.

4.Dosya numaranizi imzaniza tasimalisiniz.

@crazycells @Muhtaradana çok ama çok teşekkür ederim bu süreçte insanın kafası çok karışıyor bazen bu şekilde yardımcı oluyor olmanız içimi rahatlattı sürekli forumda yazılanları okuyorum. O halde ds-260 ı submit ettikten ve evlendikten sonra kafama bir şey takılırsa tekrar sorarım sizlere. İmza kısmına taşıdım yeniyim kusura bakmayın. Kendinize çok iyi bakın 🙂

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      frejya
      frejya

@crazycells çok teşekkürler ☺️

frejya
      frejya
    • RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

@huseyın-d @Muhtaradana çok teşekkür ederim bu hızlı cevabınız için iyi geceler dilerim ☺️

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      frejya
      frejya

Merhaba arkadaşlar,
      Bekar olarak kcc ye evrakları gönderdikten sonra evlenirsek soyadı değişikliği vs olacağı için evrak isimlendirmesini nasıl yapmalıyız ?

Ds260 larımızı açtırıp güncelleyip submit edeceğiz ve en son güncel olarak yolladığımız DS 260daki isim soyismime göre mi evrak isimlendirmesini yapacağım?

frejya
      frejya
    • RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

DS260 formunda şöyle bir kısım var videodakinden farklı olarak ''Select from the list below each social media platform you have used within the last five years. In the space next to the platform’s name, enter the username or handle you have used on that platform. If you have used more than one platform or more than one username or handle on a single platform, click the ‘Add Another’ button to list each one separately. If you have not used any of the listed social media platforms in the last five years, select ‘None.’ '' şimdi ben bu kısma none desem çünkü bilmiyorum hangilerini beş yıldır kullanıyorum sorun olur mu ?

frejya
      frejya

frejya tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells çok teşekkürler ☺️

frejya
      frejya

@crazycells son günlerde bu durum sıkça konuşulduğu için arafta kalmış durumdayız biz de şu an yavaş yavaş aktarabileceğimiz bi para bulunmamakta pat diye ailelerimiz kredi çekerek o parayı bize verebilecekler bazı konuşmalarda paranın pat diye yatması sıkıntı olabilir dedikleri için endişelendik...

frejya
      frejya

@Nothing-Man mülakat tarihimiz hala belli değil case no 27Xxx lerde ailemizde mecburen kredi çekip o parayı bize verecekler bu nedenle şu anlık para aktarmamız mümkün değil....

frejya
      frejya

Arkadaşlar merhabalar,
      Mülakat tarihi açıklanmasına yakın erkek arkadaşımla evleneceğiz 4 senelik bir birlikteliğimiz var fakat ikimizde şu an üniversite öğrencisiyiz Haziran 2020 de mezun olacağız maddi olarak ailelerimiz bizi destekleyecek kendi kazancımız gelirimiz olmadığı için yani banka hesabımıza birden para aktarımı olacak, mülakatta bu sorun teşkil eder mi biz durumumuzu açıkladıktan sonra. Sonuçta öğrenciyiz bu parayı zaten kendi imkanlarımızla bulamayız. Yardımcı olursanız seviriz 🙂

frejya
      frejya

Merhaba arkadaşlar,
      Bekar olarak kcc ye evrakları gönderdikten sonra evlenirsek soyadı değişikliği vs olacağı için evrak isimlendirmesini nasıl yapmalıyız ?

Ds260 larımızı açtırıp güncelleyip submit edeceğiz ve en son güncel olarak yolladığımız DS 260daki isim soyismime göre mi evrak isimlendirmesini yapacağım?

frejya
      frejya

@huseyın-d @Muhtaradana çok teşekkür ederim bu hızlı cevabınız için iyi geceler dilerim ☺️

frejya
      frejya

Arkadaşlar öncelikle merhabalar;

Burada gelen mailleri inceledim benim mailim de şöyle bir kısım var
      '' You should review the list of required documents for processing below and send those to KCC to review as part of your application package, along with completing your DS-260. You will only be scheduled for interview at an overseas consular post after you have completed your DS-260 and submitted all documents required for your case and your visa rank number has become current. ''
      Ben DS-260 formunu doldurup submit ettim aylar önce fakat gelen mailde sanki göndermemişim göndermem gerekliymiş gibi yazılmış. Önce herkese bu şekilde geldiğini düşünmüştüm ama sonra buradan araştırınca sanırım herkesin mailinin ilk kısmında böyle bir şey olmadığını gördüm. Sizce bir sıkıntı var mı ds-260 ile ilgili ?
      Yardımlarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler daha önce sorulduysa oraya da yönlendirebilirsiniz kusura bakmayın biraz baktım göremedim en son sormak istedim .

frejya
      frejya

Bir şey sormak istiyorum. Bana da evrak maili geldi yaklaşık iki gün önce ama önümüzdeki yaz daha doğrusu mülakat zamanı gelmeden önce erkek arkadaşımla evlenme ihtimalimiz mevcut. Bu durumda uygun olan şey benim kendi belgelerimi yollamam mı yoksa beklemem mi ?

frejya
      frejya
    • RE: [Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

DS260 formunda şöyle bir kısım var videodakinden farklı olarak ''Select from the list below each social media platform you have used within the last five years. In the space next to the platform’s name, enter the username or handle you have used on that platform. If you have used more than one platform or more than one username or handle on a single platform, click the ‘Add Another’ button to list each one separately. If you have not used any of the listed social media platforms in the last five years, select ‘None.’ '' şimdi ben bu kısma none desem çünkü bilmiyorum hangilerini beş yıldır kullanıyorum sorun olur mu ?

frejya
      frejya

@crazycells, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik

@frejya, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik

Merhabalar; Size durumumdan bahsedip bir kaç soru sormak istiyorum. Erkek arkadaşımla 4 senelik bir ilişkimiz var dv2020 ye beraber başvurduk bana çıkmış ona çıkmadı bizde evlenmeyi düşünüyoruz fakat şuan üniversite okumaktayız ve ailelerimiz karşısında biraz da olsa zaman kazanmak adına ben ds-260 formunu doldurmaya karar verdim. Case number 27XXX lerde.

1. Şuan süresi bitmiş bir yeşil pasaportum var onu yenilemeden ds260 da other travel doc. seçeneğini seçerek doldursam sorun olur mu ?
      2. Pasaportlarımızı kaç yıllık almamızı tavsiye edersiniz ?
      3. DS260 formunu doldurduktan ve gönderdikten sonra evleneceğiz, evlendikten sonra hemen konsolosluğu bilgilendirmeli miyim? Ya da mülakat tarihim belli olunca mı bilgilendirmeliyim o süreç tam olarak nasıl işliyor? Bizden hangi belgeler ne zamana istenecek özellikle evlendiğim için ayrı olarak eşimin de mülakata gelmesi için bir şey yapmalı mıyım?
      4. Tahmini olarak mülakat tarihi ne zamana gelir sizce ?

3.Siz formlari doldurup evlendikten sonra foruma tekrar yazin, surecte nerede oldugunuza gore sizi yonlendirelim.

4.Dosya numaranizi imzaniza tasimalisiniz.

@crazycells @Muhtaradana çok ama çok teşekkür ederim bu süreçte insanın kafası çok karışıyor bazen bu şekilde yardımcı oluyor olmanız içimi rahatlattı sürekli forumda yazılanları okuyorum. O halde ds-260 ı submit ettikten ve evlendikten sonra kafama bir şey takılırsa tekrar sorarım sizlere. İmza kısmına taşıdım yeniyim kusura bakmayın. Kendinize çok iyi bakın 🙂

frejya
      frejya