• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Reha Kara
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Reha Kara

@Reha Kara

-2
    İtibar
    20
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Reha Kara Takip etme Takip Et

Reha Kara tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Anladım hocam ama ne yazık ki şu anki durumda dosyamı taşımam pek mümkün görünmüyor, beklemekten başka çarem yok.😐

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Reha Kara
      Reha Kara
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar, 2025 talihlisi olarak aranızdayız. Bu süreçte sormam gereken bir kaç soru var, forumu okudum fakat net anlamadım. DS-260 formunu 2025 case number ile doldurduk, Vize mülakatı bir sonraki sene için mi olacak yoksa bu sene 2024-2025 case numaralı talihliler vize mülakatına mı girecek?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Reha Kara
      Reha Kara

Reha Kara tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 ceac.state.gov sitesinde nasıl case sorguluyoruz bunun bir instruction'ı var mı? Ben case numaramı girdiğimde invalid diyor. Formu göndereli baya bir zaman oldu.

Reha Kara
      Reha Kara

@cemciftcioglu teşekkürler hocam bilgilendirme için, daha küçük numaralar var fakat onlar current olduktan sonra dosya taşıyanlarmış. Vakit buldukça okumaya çalışıyorum, gözden kaçırdıklarım var.

Reha Kara
      Reha Kara

Anladım hocam ama ne yazık ki şu anki durumda dosyamı taşımam pek mümkün görünmüyor, beklemekten başka çarem yok.😐

Reha Kara
      Reha Kara

Merhaba, yok kesinlikle yanlış anlamam hocam. Forumdaki herkesin ne kadar yardımsever olduğunun farkındayım. Soruma yanıt veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim. İşten artan kalan vakitlerde okumaya çalışıyorum sürekli, anladığım kadarıyla bir çok kişi case current olduktan sonra taşıyarak interview date alıyor. Maalesef benim böyle bir imkanım yok şimdilik. Görünüşe göre beklememiz gerekecek e-mail için.

Reha Kara
      Reha Kara

Arkadaşlar forumda okuduğum kadarıyla interview tarihleri bir çok kişinin belli olmuş. Ben henüz KCC'den bir dönüş alamadım. Bu konuyla ilgili tavsiyeniz var mı?

Reha Kara
      Reha Kara

@Mustafa-Bayram Merhaba KCC'ye ne için mail atmıştınız, ben de hala interview date için mail bekliyorum.

Reha Kara
      Reha Kara

Arkadaşlar merhaba, vize mülakat tarihleri gelmeye başladı sanırım fakat ben henüz bir e-mail almadım bu konuda kcc'ye mail mi atmalıyım? Case number olarak 5XXX'lerdeyim.

Reha Kara
      Reha Kara

@Yusuf-Surmeli Ben de petrol doğalgaz sektöründeyim ve ilk düşündüğüm yer Houston. Adres konusunda orada arkadaşlarını veya akrabalarını devreye sokman gerek eğer varsa, ülkeye girişte adres belirttiğinde green card teslimlerinde sıkıntı olduğunu okumuştum. Ev kiralamak için de bir kaç meşhur internet sitesi var orada kullanılan oralardan fiyat araştırması yapabilirsin.

Reha Kara
      Reha Kara
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar, 2025 talihlisi olarak aranızdayız. Bu süreçte sormam gereken bir kaç soru var, forumu okudum fakat net anlamadım. DS-260 formunu 2025 case number ile doldurduk, Vize mülakatı bir sonraki sene için mi olacak yoksa bu sene 2024-2025 case numaralı talihliler vize mülakatına mı girecek?

Reha Kara
      Reha Kara
    • RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar, dosya numaram 2025 ile başlıyor ve geçen ay (haziran) itibariyle ds-260 formunu doldurmuş bulunmaktayız. Bu süreçte merak ettiğim bir kaç şey var mesela formu doldurduktan sonra ortalama ne kadar sürede vize mülakatı için geri dönüş oluyor?

Reha Kara
      Reha Kara