@pulcet tampa da var eğer size uyarsa
kivoo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese selam,
sanirim 5 yil gibi foruma hic ugramiyordum. hem is hem abd de ki yogunlugumdan dolayi. bir arkadasima bir sey arastirirken tekrar kendi adimla login olmak istedim. 2025 talihlilerine simdiden basarilar. umarim istedikleri hayaller gerceklesir. abd de gul bahcesi degil ama cok calisirsan ve cikan firsatlari degerlendirirsen buralar cennet. destek olacagimiz bir seyler olursa yazabilirsiniz her zaman. herkese selamlar -
RE: Tampa ve Tampa Bay AreaFlorida içinde yayımlandı
Arkadaşlar son dönemde talihlilerden tampa ya gelecek veya tampa da yaşayan kimse var mı
-
Arkadaşlar bu son talihlilerin bir telegram grubu var mı
-
@kingoftheworld genel bir grup var mı
kivoo tarafından gönderilen son iletiler
-
@kingoftheworld genel bir grup var mı
-
Arkadaşlar bu son talihlilerin bir telegram grubu var mı
-
RE: Tampa ve Tampa Bay AreaFlorida içinde yayımlandı
Arkadaşlar son dönemde talihlilerden tampa ya gelecek veya tampa da yaşayan kimse var mı
-
Herkese selam,
sanirim 5 yil gibi foruma hic ugramiyordum. hem is hem abd de ki yogunlugumdan dolayi. bir arkadasima bir sey arastirirken tekrar kendi adimla login olmak istedim. 2025 talihlilerine simdiden basarilar. umarim istedikleri hayaller gerceklesir. abd de gul bahcesi degil ama cok calisirsan ve cikan firsatlari degerlendirirsen buralar cennet. destek olacagimiz bir seyler olursa yazabilirsiniz her zaman. herkese selamlar