@Serapp hanım bende dosyamı taşımak istiyorum fakat benim cn daha current olmadı ben mailimi kcc ye atıcam kcc ye mail atarkendemi aynen bu dediklerinizi yazmalıyım cevaplarsanız çok teşekkürler
Berkay Algül
@Berkay Algül
Berkay Algül tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
iyi akşamlar öncelikle ben dv2025 talihlisiyim fakat CN 28k larda ilk sorum bu sene wat programına katılmak istiyorum fakat ben ds260 formunu doldurdum wat için bu formu doldurmam vize için herhangi bir sorun çıkarır mı 2.sorum ise bu uygulayacağım yol mantıklı bir yolmu watla abd ye gidip green cardı alabilme şansım daha yüksek midir ?
-
iyi günler iyi akşamlar ben ds260 formunu doldurmuştum ama aklıma takıldı olup olmadığını anlamak için https://ceac.state.gov/ceac/ bu siteye girip Check My Visa Application Status diyip case numberimi giriyorum invalid case number diyor sıkıntı ney acaba şimdiden teşekkürler
-
iyi günler ds260 formunu şimdi dolduracağım ama abd deki adres kısmına abimin amazon yaptığı depoyu göstericez herhangi bir sıkıntı çıkarmı sizce ev gibi biyer değil ya sonuçta şimdiden teşekkürler
-
iyi günler 2 gün önce öğrendim kazandığımı dün pasaport başvurusunda bulundum elime geçmesi 3 4 günü bulur bu süre zarfında vakit kaybetmek istemeyip ds260 formunu şimdi doldurmak mantıklımı sizce formdaki pasaport kısmını other travel account şeklinde seçip. Birde diğer sorum benim nüfustaki ve pasaportta kayıtlı olan adresimde yaşamıyorum adres kısmına nüfustaki ve pasaportumdaki (hiç yaşamadığım formalite icabı yazılmıştı) bunu mu girmeliyim yoksa şuan yaşadığım evin adresini mi yazmalıyım cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler
-
iyi günler dv 2025 kazananıyım ve kazandığımı daha dün öğrendim bugün ds260 formunu dolduracağım çok geç mi kaldım acaba? bide diğer sorum benim nüfusa kayıtlı olduğum adres başka şuan yaşadığım adres başka adres kısmına hangisini yazmalıyım teşekkürler