Herkese merhabalar,mülakat görüşmesinde mahkeme kayıtı olduğu zaman hangi evrakları istediklerini bilen var mı?(Örnek;Mahkeme kararı,istinaf kararı,yargıtay kararı gibi) Bilgilendire bilirmisiniz teşekkürler.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
F
fatihutku26 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar,asıl talihli benim,eşim ve çocuğumda benimle birlikte olacak. DS 260 formunu doldurduktan sonra başvuru onayı çıktısını kendi adıma aldım.Bu onay çıktısını eşim ve çocuğum içinde ayrı ayrı almam gerekiyormu yoksa benim aldığım çıktı yeterli olurmu? Yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler.
-
@gucarslan hata düzeldi teşekkür ederim.
-
DS 260 formundaki güvenlik bölümünde hüküm giyip giymediği soruluyor,evet diyorum açıklama istiyor açıklama yazıyorum ama hata veriyor. Bu bölümü nasıl doldurmam gerekiyor, yardımcı olabilirmisiniz.