• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Aziz Erencan Mert
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Aziz Erencan Mert

@Aziz Erencan Mert

2025 talihlilerinden biriyim. Umarım hayırlı ve uğurlu olur isteyen herkesin bir gün gerçekleştirmesi dileğiyle.

-1
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Aziz Erencan Mert Takip etme Takip Et

Aziz Erencan Mert tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: LGBTQ+ bireyler icin göçmen vize süreci

Merhaba DV-25 talihlisiyim. GC sürecinde destek alabileceğimiz, alışma, iş bulma sürecinde LGBT bireylere yardımcı olan kurum ve kuruluşlar varmış sanırım. Konuyla alakalı bakıyorum ancak Afrika, Orta Asya gibi çok daha ağır şartlardaki bireylere sağolsunlar yardım etmişler. Şükür bizimkisi -henüz- öyle bir mesele değil, bizim aradığımız küçük bir ilkyardım daha yumuşak bir iniş belki. Yine de daha önceden bu konuda bir bilgisi olan birileri var mıdır? Alışma süreci, iş bulma gibi konularda çok büyük artısı olur, yazabileceğim bir adresim yok halihazırda. Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Aziz Erencan Mert
      Aziz Erencan Mert

Aziz Erencan Mert tarafından gönderilen son iletiler

• RE: LGBTQ+ bireyler icin göçmen vize süreci

Merhaba DV-25 talihlisiyim. GC sürecinde destek alabileceğimiz, alışma, iş bulma sürecinde LGBT bireylere yardımcı olan kurum ve kuruluşlar varmış sanırım. Konuyla alakalı bakıyorum ancak Afrika, Orta Asya gibi çok daha ağır şartlardaki bireylere sağolsunlar yardım etmişler. Şükür bizimkisi -henüz- öyle bir mesele değil, bizim aradığımız küçük bir ilkyardım daha yumuşak bir iniş belki. Yine de daha önceden bu konuda bir bilgisi olan birileri var mıdır? Alışma süreci, iş bulma gibi konularda çok büyük artısı olur, yazabileceğim bir adresim yok halihazırda. Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Aziz Erencan Mert
      Aziz Erencan Mert
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar, merhaba. Bu sene 25k ile çıktı bana. Konsoloslukta işler yavaş ilerliyormuş sanırım. Vize işlemleri için başka ülkelere taşıma yapabiliyor muyum? Schengene hiç başvurmadım devlet memuruyum, oturum izni olarak olmayacak turist vizesi olacak dolayısıyla büyükelçilikler kabul eder mi? Vizeyi almada sorun çıkacağını düşünmüyorum ama ilk etapta 2 haftalık verirlerse randevu tarihine denk getiremezsem diye düşünüyorum. En ufak fikri olan bile yardımcı olursa sevinirim. Saygılar

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Aziz Erencan Mert
      Aziz Erencan Mert