case number EU2024EUXX13X avustralya. sira gelir mi veya ne zaman gelir? nasil arastirabilirim? ona gore hareket edecegim ve avustralyadaki master egitimimi donduracam ya da green card'i yakacagim..
thank you.
case number EU2024EUXX13X avustralya. sira gelir mi veya ne zaman gelir? nasil arastirabilirim? ona gore hareket edecegim ve avustralyadaki master egitimimi donduracam ya da green card'i yakacagim..
thank you.
Bu sabah interview icin mail aldim ama soyle bi sikinti var. Ortalama 2 bucuk yildir avustralya'da yasiyorum ve basvuru kodum EU degil, OC olarak geciyor. Gecen aylarda herkes interview icin cagirilmazsin falan demisti red sebebiymis.
Ama suan davet edildim gorusme icin. Sonucunun red olma olasiligi nedir? Boyle bi olay basina gelen var mi?
Bosu bosuna ugrasmam istemiyorum eger red alacaksam.
Tesekkurler...
Bu sabah interview icin mail aldim ama soyle bi sikinti var. Ortalama 2 bucuk yildir avustralya'da yasiyorum ve basvuru kodum EU degil, OC olarak geciyor. Gecen aylarda herkes interview icin cagirilmazsin falan demisti red sebebiymis.
Ama suan davet edildim gorusme icin. Sonucunun red olma olasiligi nedir? Boyle bi olay basina gelen var mi?
Bosu bosuna ugrasmam istemiyorum eger red alacaksam.
Tesekkurler.
Dosya Numarası: 2025OC00013*
DS-260 Gönderimi: 08/05/2024
Sağlık Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mülakatı: gg/aa/yyyy
Vize Onayı: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD ilk giriş:
@gucarslan ilk basvuruda ne sectigimi hatirlamiyorum ama turkiye sectim diye hatirliyorum. Bunu kontrol etme imkanim var mi? Mail atsam herhangi bir donus alabilir miyim acaba?
@gucarslan cevabiniz icin tesekkur ederim. hayir avustralya ile bagim yok sadece 2 yildir buradayim ve suan master egitimi aliyorum.
Herkese merhabalar dv2025 kazananım Türkiye doğumluyum ama
FOREIGN STATE OF CHARGEABILITY: AUSTRALIA
olarak gözükmektedir bundan dolayı sorun yaşar mıyım?
DS260 belgemde dogum yeri bilgilerim turkey olarak gecmektedir.
State/Province of Birth: SEYHAN
Country/Region of Birth: TURKEY
Country/Region of Origin (Nationality): TURKEY
Mülakata Sidney de gireceğim.
Thank you.
thank you.