@deebee merhaba ilettiğiniz başlıklar için teşekkür ederim. imzayı düzenledim. diğer başlığı da okudum. başka bir sorum olacak. ben ve eşim 13/04/2024 te fransaya geldik, polis belgesi dedikleri belgeyi nasıl alacağız ? ben fransızım ama eşim suriyeli ve türk vatandaş olmadığı için, türkiyedeki haklarını kaybetti, ve sicil kaydını alamıyor e-devletten, ben alabilirken.
asli13 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhaba ilettiğiniz başlıklar için teşekkür ederim. imzayı düzenledim. diğer başlığı da okudum. başka bir sorum olacak. ben ve eşim 13/04/2024 te fransaya geldik, polis belgesi dedikleri belgeyi nasıl alacağız ? ben fransızım ama eşim suriyeli ve türk vatandaş olmadığı için, türkiyedeki haklarını kaybetti, ve sicil kaydını alamıyor e-devletten, ben alabilirken.
-
merhaba, ds260 formu doldurdum, gereken belgeler nelerdir diye baktım bu sayfadan https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html ama emin olamadım. belgeleri mail'den mi gönderiyoruz yoksa mülakatta mı götürmemiz gerekiyor ? çünkü şöyle anladım, mülakat tarihi alabilmek için evrakları bu maile [email protected] göndermemiz gerekiyor. yoksa yanlış mı anladım ?