Mülakat tarihleri ne zaman açıklanmaya başlar? @gucarslan ben lösev ve tema vakfını belirtmiştim, tekrardan güncelleyip sokak hayvanlarını ekleme şansım var mıdır? Sıralamam 22k, İngilizce'nin haricinde orta seviye ispanyolca ve fransizca biliyorum bir faydasını görebilir miyim?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
M
meteertugkeskin
@meteertugkeskin
meteertugkeskin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@evrentnrkl umarım her şey yolunda gider ve sürecin sonu amerika olur. bol şanş..
meteertugkeskin tarafından gönderilen son iletiler
-
Mülakat tarihleri ne zaman açıklanmaya başlar? @gucarslan ben lösev ve tema vakfını belirtmiştim, tekrardan güncelleyip sokak hayvanlarını ekleme şansım var mıdır? Sıralamam 22k, İngilizce'nin haricinde orta seviye ispanyolca ve fransizca biliyorum bir faydasını görebilir miyim?
-
@evrentnrkl umarım her şey yolunda gider ve sürecin sonu amerika olur. bol şanş..
-
Selamlar, Case number 22k. İlk katılımımda talihli oldum. Mülakat sırası hakkında endişelerim var. Ds260 formunu doldurdum, confirmation maili geldi. Ek olarak göndermem gerek belgeler var mıdır?