@Flight101 selamlar, bana ulaşam bir 2nl mail yok malesef. KCC dosyam hakkında bilgi almak için mail atmayı düşünüyordum. ESC sayfasından da kontrol ettiğimde bir güncellememe görünmemekte.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
O
orhanere tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
orhanere tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Biyometrik randevuMuslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
Merhabalar,
Yukarıdakina benzer durum bizim de başımıza geldi. 11 Nisan'da ilk girişimizi yaptık ve 1 hafta kalıp geri döndük. Şimdi 12 Mayıs tarihine biometric randevusu iletildi. Bu randevuda yapılacak işlemi Ankara USCIS ofisinde yaptırmak mümkün müdür?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Flight101 selamlar, bana ulaşam bir 2nl mail yok malesef. KCC dosyam hakkında bilgi almak için mail atmayı düşünüyordum. ESC sayfasından da kontrol ettiğimde bir güncellememe görünmemekte.