Arkadaşlar sonunda mutlakat günü geldi eşim ve benim vizemiz onaylandını. Fakat pasaportun gönderileceği adresi girme işini bir türlü beceremedim. Konu ile alakalı onlarca araştırma yaptım tarif eden bir platform da bulamadım. Şu an pasaportum bana nasıl gelecek bilemiyorum. Gerekirse Ankara ya gider elden alırım diye düşünüyorum 
nailyildirim
@nailyildirim
nailyildirim tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
nailyildirim tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar sonunda mutlakat günü geldi eşim ve benim vizemiz onaylandını. Fakat pasaportun gönderileceği adresi girme işini bir türlü beceremedim. Konu ile alakalı onlarca araştırma yaptım tarif eden bir platform da bulamadım. Şu an pasaportum bana nasıl gelecek bilemiyorum. Gerekirse Ankara ya gider elden alırım diye düşünüyorum

-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar Selamlar
soracağım soru daha önce soruldu ise affınıza sığınıyorum ben umudumu kestiğim için biraz olaydan kopmuştum fakat 15 Temmuz da mail geldi Eylülde ankaraya davet edildim. yalnız bu süreçte evlilik yaptım ds260 formunu güncellemek için [email protected] a mail attım bana mülakat tarihiniz belli olduğu için formunuz kilitli dedi. Sanıyorum Ankara ya mail atacağım Ankaraya atılacak mail adresini net bilen vardı birkaç mail adresi var emin olamadım veya telefonla çözülüyordu bu kanuda bilgisi olan varsa dönerseniz çok teşekkür ederim. -
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Aynı durum bendede var Ankara ya hangi adresi mail atıyorsunuz dönerseniz çok sevinirim
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar
Türkiye den 203.cü sıradayım
122.ci mülakat maili geldi
önümde 81 kişi var
81 in 44 ü başka ülkelerden gitmiş
Önümde kalmış 37 kişi içinden çıkamadığım çözemediğim soru şu eğer ayda 20 kişi alsalar 122 den 142 ye kadarmı çağırıyorlar yoksa bu aradan 10 kişi gitti ise 132 ye kadar çağırıp 20 kişimi alıyorlar yine. Başka ülkeden giden arkadaşlar bizi ileri çekiyormu? -
@Flight101 öncelikle çok teşekkür ederiz. Birşey soracağım 79xx 2025 sıra numaram sizce Ankara beni hangi aylarda çağırır veya çağtılamama ihtimalim varmı?
-
@C0mmander sorun çözüldü capslock küçük harfle iken bile büyük harf yazıyor fakat yüklemeye kalktığınızda capslock büyük yazmazsanız hata veriyor yazarken caps log büyük yazacaksınız
-
@C0mmander adres doğru yazmama rağmen sorum çıkıyor sonraki aşamaya geçemiyorum