@burcuburcu Merhabalar, ben de permitin Ankaraya gönderilmesini istiyorum. Bunu I-131 formunda mı belirtmeliyiz yoksa bu işlem randevu sırasında mı oluyor? Teşekkürler.
Eren Arda UYSAL
@Eren Arda UYSAL
Eren Arda UYSAL tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Eren Arda UYSAL tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@burcuburcu USCIS dökümanları teslim aldıktan sonra işleme koyması ne kadar sürdü acaba? İşleme konduğunda G1145 formu sayesinde bir geri bildirim aldınız mı? yoksa I797 noticeı beklemekten başka bir çaremiz yok mu? Ben de ayın 14ünde postamı yolladım. Tecrübelerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim.
-
@burcuburcu Merhabalar, ben de permitin Ankaraya gönderilmesini istiyorum. Bunu I-131 formunda mı belirtmeliyiz yoksa bu işlem randevu sırasında mı oluyor? Teşekkürler.
-
@kadasi Merhaba, başvurudan itibaren biyometriğiniz kaç gün sonrasına verildi? Ben de başvuracağım da güncel süreci süresini merak ediyorum. Teşekkürler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba, 10 Haziran tarihinde görüşmeye girdim. İki adet sorum var.
1- Görüşmeden önce lise diplomamın aslı ve fotokopisi istendi fakat görüşmeden sonra sadece elime kargo için bir kağıt verildi. Sarı zarf ve Lise diplomasını kargo ile beraber mi yollayacaklar?
2-Pasaportumun durumu yeni sistemde seçtiğim adreste Ready for Pickup olarak güncellendi. Bu güncellemeden sonra premium delivery için GTS Premiumdan bir mail aldım. Pasaportun seçtiğim yerde olmadığını teyit ettikten sonra premium delivery için ücret ödeyip onayladım fakat herhangi bir kargo numarası vs. verilmedi. Tekrardan maille gelen sisteme girdiğimde "You have entered an invalid AWB and are not able to proceed with this transaction." uyarısıyla karşılaşıyorum ve aynı UID koduyla işlem yapmaya çalıştığımda tekrar adres seçip, kargo ücreti istiyor. Bu durum hakkında yardımcı olabilecek var mıdır?
-
RE: in state/out of state kavramlariÖnlisans ve Lisans Eğitimi içinde yayımlandı
Merhabalar dv2025 talihlilerinden biriyim. Amerika`da üniversite okumayı planlıyorum. Başka bir eyalete taşınmak istersem geçiş durumları nasıl oluyor? Bir eyalette in state durumuna geçtikten sonra okul değiştirmek istersem herhangi bir ayrıcalık veya daha başka bir zorlukla karşılaşır mıyım? Detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?
-
RE: Amerika'da Transfer Öğrenci Olmak (Üniversite)Önlisans ve Lisans Eğitimi içinde yayımlandı
Öncelikle Merhabalar, dv2025 talihlilerinden biriyim. Türkiye'de Üniversitede hazırlık okuyorum. Amerika'da okula devam etmek istiyorum. Greencardın Amerikan Üniversitelerine herhangi bir geçiş kolaylığı gibi avantajları oluyor mu? yoksa orda SAT gibi sınavlara girmem gerekecek mi?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar üniversitede hazırlık okuyorum. Şansıma bu yıl greencard çıktı. Okulumu burada bitirip öyle gitmek istiyorum. Biraz araştırma yaptıktan sonra re-entry permitlerle yapanların olduğunu gördüm. Biraz daha araştırdığımda bu iznin başta sadece iki yıllık sonrasında belirli şartlarla tekrar alınabildiğini öğrendim. Bana yaklaşık 3-4 senelik bir izin lazım. Bu re-entry permitle bunu kurtarabilir miyim?