• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. erentpc
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

erentpc

@erentpc

2
    İtibar
    20
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum istanbul Yaş: 45

erentpc Takip etme Takip Et

erentpc tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

herkese merhabalar ,

Yeşilkart kurasına ilk geçen yıl katıldım ,nedense anlamsız bir şekilde kuranın çıkacağına kendimi çok inandırıp , forumdaki "hangi eyalet" başlıklarını sonuna kadar okuma gafletine düştüm ,arkasından nice youtube videoları... 🙂 bu yaşam formu değişikliği ihtimali insanda şüphesiz bir heyecan uyandırıyor ve okunan forumlar ve izlenen videolarla iyiden iyiye bir havaya girilip , artık içinde bulunduğunuz gerçek yaşam formunun da realitesinden uzaklaşıyorsunuz ,bu benim için bu şekilde oldu , eminim içimizde bu hale bürünen bir çok kişi vardır. Akabininde kura bizi pas geçince bir düşüş durumu meydana geldi.Sonra toparlayıp devam ettik tabi , bu sene de yine kuraya katıldık , maalasef pas geçilmenin tecrübesi hiç yokmuşcasına yine bir heyecan :)) toplamam gerekirse , hayallerimize ulaşmak için çaba gösterip ulaşma şansımız var ama greencard süreci milli piyango bileti formunda malumunuz.

Foruma ilk mesajımı bu duygularla aktarmak istedim.Umarım şans herkese güler.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      erentpc
      erentpc

@T-C-Kubilay-Dikici @T-C-Kubilay-Dikici 🙂 dosya taşıma süreçleri de itina ile okundu , tabiri caizse çocuk doğmadan tüm kıyafetleri hazırdı 🙂 okuduğum kadarıyla geçen yıl da ,özellikle Viyana olmak kaydıyla taşımalar yapıldı , süreç o noktaya gelirse ABD vizesi için bir niyetimiz olmadı ama schengen vize istikrarımız mevcut.Sizin gibi, ben de ilgimi çeken konularda araştırma yapmayı keyifli bulurum . Bu yıl ki süreçte daha çok ev fiyatlarına odaklı ar-ge çalışmalarım oluyor ,en kötü genel kültür olarak kalır yanımıza. 🙂

erentpc
      erentpc

erentpc tarafından gönderilen son iletiler

@T-C-Kubilay-Dikici @T-C-Kubilay-Dikici 🙂 dosya taşıma süreçleri de itina ile okundu , tabiri caizse çocuk doğmadan tüm kıyafetleri hazırdı 🙂 okuduğum kadarıyla geçen yıl da ,özellikle Viyana olmak kaydıyla taşımalar yapıldı , süreç o noktaya gelirse ABD vizesi için bir niyetimiz olmadı ama schengen vize istikrarımız mevcut.Sizin gibi, ben de ilgimi çeken konularda araştırma yapmayı keyifli bulurum . Bu yıl ki süreçte daha çok ev fiyatlarına odaklı ar-ge çalışmalarım oluyor ,en kötü genel kültür olarak kalır yanımıza. 🙂

erentpc
      erentpc

herkese merhabalar ,

Yeşilkart kurasına ilk geçen yıl katıldım ,nedense anlamsız bir şekilde kuranın çıkacağına kendimi çok inandırıp , forumdaki "hangi eyalet" başlıklarını sonuna kadar okuma gafletine düştüm ,arkasından nice youtube videoları... 🙂 bu yaşam formu değişikliği ihtimali insanda şüphesiz bir heyecan uyandırıyor ve okunan forumlar ve izlenen videolarla iyiden iyiye bir havaya girilip , artık içinde bulunduğunuz gerçek yaşam formunun da realitesinden uzaklaşıyorsunuz ,bu benim için bu şekilde oldu , eminim içimizde bu hale bürünen bir çok kişi vardır. Akabininde kura bizi pas geçince bir düşüş durumu meydana geldi.Sonra toparlayıp devam ettik tabi , bu sene de yine kuraya katıldık , maalasef pas geçilmenin tecrübesi hiç yokmuşcasına yine bir heyecan :)) toplamam gerekirse , hayallerimize ulaşmak için çaba gösterip ulaşma şansımız var ama greencard süreci milli piyango bileti formunda malumunuz.

Foruma ilk mesajımı bu duygularla aktarmak istedim.Umarım şans herkese güler.

erentpc
      erentpc