Merhabalar, yaklaşık iki yıldır devam eden idari işlem sürecim 20 Ekim tarihinde sonuçlanmıştır. Bu uzun bekleyiş gerçekten insanı yoran bir süreçti. Bu süre zarfında tekrar görüşmeye çağrıldım ve bazı sorulara yeniden cevap vermem istendi.
Şu anda pasaportumu henüz teslim almadım, adrese gönderilmesini talep ettim. Ancak sistemde “onaylandı” olarak görünüyor.
Bu süreci halen bekleyen herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum. Benim idari işlemim de neredeyse iki yıl sonra nihayet sonuçlanmış bulunmakta. @gucarslan devamlı sorduğum sorulara sıkılmadan usanmadan cevap vermesinden dolayıda çok teşekkür ederim bu süreçte çok desteklerini gördüm.
miyagisan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
7 ağustos da bir güncelleme geldi benim dosyada "Administrative Processing" oldu daha önceden "Refused" olarak duruyordu inşallah bu bir adım olmuş olsun

-
RE: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@apollocon86 hayırlı olsun
darısı bekleyenlerin başına -
@gucarslan ikinci pasaportumu çıkardım al ver yapmamak adına bekliyorum bakalım ne olacak hala sitede Approved duruyor 1 yıldır
-
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza

-
8 Kasım 2023’ten beri bekliyorum. Geçen hafta tekrar arayıp bana randevu verdiler ve yeniden görüşmeye çağırdılar. Gittim, bana bazı sorular sordular. Sonrasında yine “idari işlemde” olduğumu söylediler. Ben de “Zaten neredeyse 2 yıldır bekliyorum” dedim. Bunun üzerine, “Bu kadar uzun sürmeyecek, daha hızlı sonuçlanacak” dediler. Şimdi tekrar beklemeye devam ediyorum.
miyagisan tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhabalar, yaklaşık iki yıldır devam eden idari işlem sürecim 20 Ekim tarihinde sonuçlanmıştır. Bu uzun bekleyiş gerçekten insanı yoran bir süreçti. Bu süre zarfında tekrar görüşmeye çağrıldım ve bazı sorulara yeniden cevap vermem istendi.
Şu anda pasaportumu henüz teslim almadım, adrese gönderilmesini talep ettim. Ancak sistemde “onaylandı” olarak görünüyor.
Bu süreci halen bekleyen herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum. Benim idari işlemim de neredeyse iki yıl sonra nihayet sonuçlanmış bulunmakta. @gucarslan devamlı sorduğum sorulara sıkılmadan usanmadan cevap vermesinden dolayıda çok teşekkür ederim bu süreçte çok desteklerini gördüm. -
8 Kasım 2023’ten beri bekliyorum. Geçen hafta tekrar arayıp bana randevu verdiler ve yeniden görüşmeye çağırdılar. Gittim, bana bazı sorular sordular. Sonrasında yine “idari işlemde” olduğumu söylediler. Ben de “Zaten neredeyse 2 yıldır bekliyorum” dedim. Bunun üzerine, “Bu kadar uzun sürmeyecek, daha hızlı sonuçlanacak” dediler. Şimdi tekrar beklemeye devam ediyorum.
-
@Alfa-Centauri merhabalar, ceac tarafında yeniden evrak eklemeyi nasıl yaptınız ben girdigimde hiç bir değişiklik yapamiyorum. Eksik evrak sorunumda yok benim
-
7 ağustos da bir güncelleme geldi benim dosyada "Administrative Processing" oldu daha önceden "Refused" olarak duruyordu inşallah bu bir adım olmuş olsun

-
hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza

-
@sefa238
yaşlanacağız beklemekten gerçekten akıl alır gibi değil 
-
tekrar güncelleme geldi ama halen ses yok
çok can sıkıcı bir durum ya -
@BRKSSS Refused olarak mı duruyor halen?
-
@sefa238 yeni sistem nasıl bir şey hiç fikrim bile yok bizim yeni sistemle alakamız varmıdır önceden yapılan başvurularda yeni sistememi aktarıldı.
-
Bu aralar idari işlemi sonlanan varmı ? 2 yıl oldu ben hala beklemekteyim:)