• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ayten Gürbüz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ayten Gürbüz

@Ayten Gürbüz

2
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ayten Gürbüz Takip etme Takip Et

Ayten Gürbüz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

@Emre-Kurtulmuş ilginiz için çok teşekkürler. DS de değişiklik gerekmiyorsa ais kısmı daha kolay tekrar kontrol ettim tek sordukları kısımda benim seçtiğim kısım: "...................adlı başvuru sahibinin anne babasından en az birinin geçerli B1/B2 vizesi var veya Vizeden Muaf Program (VWP) kapsamda ABD'ye seyahate uygun."
      Yarın ais call center arayacağım bu arada mail attım ama resmi tatil zaten beklememem gerekiyor. güncellerim burada

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Ayten Gürbüz
      Ayten Gürbüz

Merhabalar, ais danışma hatta yardımcı oldu. Formun içinde bir maddeyi hayır işaretlediğim için olmuş. Telefonda onlar benim adıma düzenledi şimdi oldu. İlginiz için teşekkürler İyi haftalar

Ayten Gürbüz
      Ayten Gürbüz

Ayten Gürbüz tarafından gönderilen son iletiler

Merhabalar, ais danışma hatta yardımcı oldu. Formun içinde bir maddeyi hayır işaretlediğim için olmuş. Telefonda onlar benim adıma düzenledi şimdi oldu. İlginiz için teşekkürler İyi haftalar

Ayten Gürbüz
      Ayten Gürbüz

@Emre-Kurtulmuş ilginiz için çok teşekkürler. DS de değişiklik gerekmiyorsa ais kısmı daha kolay tekrar kontrol ettim tek sordukları kısımda benim seçtiğim kısım: "...................adlı başvuru sahibinin anne babasından en az birinin geçerli B1/B2 vizesi var veya Vizeden Muaf Program (VWP) kapsamda ABD'ye seyahate uygun."
      Yarın ais call center arayacağım bu arada mail attım ama resmi tatil zaten beklememem gerekiyor. güncellerim burada

Ayten Gürbüz
      Ayten Gürbüz

Cok tesekkurler hizli cevabiniz icin. Peki bunun duzeltmesi nereden yapilir ds form mu ? Yada bi danisma hatti var midir @denizci10

Ayten Gürbüz
      Ayten Gürbüz

@Ayten-Gürbüz, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Merhabalar, benim 2027 yılına kadar geçerli ABD vizem var ve daha önce ABD giriş çıkışım mevcut. Bugün 14 yaş altı çocuklarıma başvuru form doldurdum ,turistik diye seçtim ve ardından visa app sitesindende ailesindeki vizeye istinaden vize vaşvurusunu seçerek ilerledim levent ptt seçtirdi ardından ödedim ama beni randevu seçme tarih kısmına gönderdi. Acaba çocuklar 14 yaşından gün aldı doldurmadı mevzusu mu var? 27.12.2010 doğumlular.
      Tatil gününde bu işe girişince her hangi bir destek alamadım acaba bu başına gelen var mı? Bu arada önerdiğiniz bir telefon varsa yarın arayayım. Teşekkürler
      Ayten

@denizci10 sanırım sizin uzmanlığınıza ihtiyacımız var:)

Ayten Gürbüz
      Ayten Gürbüz

Merhabalar, benim 2027 yılına kadar geçerli ABD vizem var ve daha önce ABD giriş çıkışım mevcut. Bugün 14 yaş altı çocuklarıma başvuru form doldurdum ,turistik diye seçtim ve ardından visa app sitesindende ailesindeki vizeye istinaden vize vaşvurusunu seçerek ilerledim levent ptt seçtirdi ardından ödedim ama beni randevu seçme tarih kısmına gönderdi. Acaba çocuklar 14 yaşından gün aldı doldurmadı mevzusu mu var? 27.12.2010 doğumlular.
      Tatil gününde bu işe girişince her hangi bir destek alamadım acaba bu başına gelen var mı? Bu arada önerdiğiniz bir telefon varsa yarın arayayım. Teşekkürler
      Ayten

Ayten Gürbüz
      Ayten Gürbüz