• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. coolmystics
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

coolmystics

@coolmystics

2
    İtibar
    21
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

coolmystics Takip etme Takip Et

coolmystics tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhaba,

F2 vizesiyle esimle birlikte Amerikada yasiyorum. Greencard cekilisine basvururken counrty where you live today sorusuna USA yazarsam ve mailing adresine Turkiye yazarsam sikinti olur mu? Mailing adrese USA yazarsam sonra mulakati Ankarada yapabilir miyiz? Ve country where you live today sorusuna USA olarak cevap verirsem cekiliste cikma sansimi azaltir mi? Turkiyede basvuranlara cikma ihtimali daha mi fazla oluyor?

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      C
      coolmystics
    • F1 den J1 vizesine gecis

Merhaba,

Benim esim su an Amerika'da F1 vizesiyle doktora ogrencisi ve ben de F2 vizesiyle onunla birlikte yasiyorum. F2 vizesiyle benim calisma imkanim olmadigi icin esim vizesini F1 den J1 e degistirmeyi dusunuyor. Eger J1 vizeyi alirsa ve mezun olurken "2 yil Amerika disinda yasama sartini" waive etmek isterse, basvuruda bir sikinti cikar mi? Mezun olduktan sonra Amerikada calismayi dusundugu icin bu soru bizim icin kritik.

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      C
      coolmystics

coolmystics tarafından gönderilen son iletiler

• F1 den J1 vizesine gecis

Merhaba,

Benim esim su an Amerika'da F1 vizesiyle doktora ogrencisi ve ben de F2 vizesiyle onunla birlikte yasiyorum. F2 vizesiyle benim calisma imkanim olmadigi icin esim vizesini F1 den J1 e degistirmeyi dusunuyor. Eger J1 vizeyi alirsa ve mezun olurken "2 yil Amerika disinda yasama sartini" waive etmek isterse, basvuruda bir sikinti cikar mi? Mezun olduktan sonra Amerikada calismayi dusundugu icin bu soru bizim icin kritik.

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      C
      coolmystics
    • RE: J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

Merhaba,

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      C
      coolmystics
    • RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Merhaba,

F2 vizesiyle esimle birlikte Amerikada yasiyorum. Greencard cekilisine basvururken counrty where you live today sorusuna USA yazarsam ve mailing adresine Turkiye yazarsam sikinti olur mu? Mailing adrese USA yazarsam sonra mulakati Ankarada yapabilir miyiz? Ve country where you live today sorusuna USA olarak cevap verirsem cekiliste cikma sansimi azaltir mi? Turkiyede basvuranlara cikma ihtimali daha mi fazla oluyor?

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      C
      coolmystics
    • RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Babam emekli albay ve ds 260 formunu onun adina doldururken "Have you ever served in the military?" sorusuna nasil cevap vermem gerekiyor karar veremedim. Yaklasik 30 yil boyunca yaptigi tum gorevleri mi yazmam gerekiyor yoksa sadece en son gorevini yazsam yeterli midir?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      C
      coolmystics